DERBI U KAFIĆIMA

BBB najavljuju plavu, dostojanstvenu Tkalču

17.03.2011 u 17:13

Bionic
Reading

Iako su iz kluba bacili vrlo atraktivnu udicu u vidu besplatnih dresova i ostalih rekvizita, Bad Blue Boysi ostaju u bojkotu utakmica svoga kluba. Dvoboj s Hajdukom će pratiti u popularnoj ulici u središtu grada i najavljuju da neće predstavljati nikakvu opasnost

Poštovani, kako zbog bojkota svih domaćih i gostujućih utakmica NK Dinama navijačka skupina Bad Blue Boys neće prisustvovati utakmici 22. kola HNL kada u Maksimir stiže HNK Hajduk, organizirano je zajedničko druženje i gledanje derbija u centru Zagreba.

Stoga pozivamo sve navijače Dinama, Zagrepčane i ostale kojima je plava boja u srcu da u subotu, 19. ožujka 2011. u 19.45 sati dođu na zagrebački Cvjetni trg, odakle ćemo svi zajedno krenuti prema Tkalčićevoj ulici, gdje je u više ugostiteljskih objekata organizirano zajedničko gledanje derbija s Hajdukom na video zidovima, uz popularne cijene pića i promociju nove navijačke pjesme.

Ovom prigodom bit će omogućeno i učlanjivanje u NK Dinamo, u sklopu akcije 'Vratimo Dinamo' građanske inicijative Zajedno za Dinamo koja za cilj ima vraćanje kluba njegovim članovima. Molimo sve navijače, građane i ostale koji se odazovu pozivu da se ponašaju dostojanstveno te da sa sobom ponesu navijačke rekvizite s obilježjima NK Dinama i navijačke skupine Bad Blue Boys.

Također, osupnuti smo pokušajima jeftine manipulacije i plašenja građana koju po nečijoj narudžbi zadnjih dana provode neki mediji uz pomoć takozvane navijačke udruge iz Sesveta koja ne predstavlja ama baš nikoga osim nekoliko osobnih prijatelja Zdravka Mamića, što se najbolje vidjelo po njihovoj brojnosti i podršci koju je Dinamo imao na zadnjim utakmicama protiv Slaven Belupa i Cibalije.

Bad Blue Boys neće organizirano prisustvovati tzv. Facebook prosvjedu, osim eventualno pojedinaca, uostalom kao na svim dosadašnjim prosvjedima, a sve ostalo su jeftina podmetanja. Poručujemo svojem članstvu da niti pod koju cijenu ne nasjedaju na možebitne provokacije, već da se nakon okupljanja i mimohoda mirno upute u Tkalčićevu ulicu.

Također podsjećamo da će Bad Blue Boys bojkotirati domaće i gostujuće utakmice NK Dinama sve dok se bezuvjetno ne ispune svi zahtjevi objavljeni u priopćenju ujedninjenih Dinamovih navijača početkom kolovoza 2010.

Hvala,

Udruga navijača Dinama
Klub navijača Bad Blue Boys