DINAMO U DVOJCI

BBB-i spremni za novi početak: O svakome od nas ovisi...

08.10.2014 u 14:38

Bionic
Reading

Nakon dvije spektakularne uvertire svoj prvi službeni nastup u sezoni čeka MNK futsal Dinamo

Na službenom otvaranju sezone Dinamo će ugostiti možda i najvećeg konkurenta u borbu za elitni razred iduće sezone, MNK Sisciju. Sišćani i plavi domaćini na parket dvorane 2 Doma Sportova istrčat će u nedjelju u 19 sati, a navijači žele ostaviti što bolji dojam podržavajući klub koji je u predsezoni okupio nešto manje od tisuću članova i koji je razbuktao navijačku energiju uspavane metropole.

Uoči dvoboja (cijena ulaznica je 20 kuna, a pirotehnika strogo zabranjena) navijači su svom članstvu poslali poruku u kojoj stoji: U nedjelju počinje 2. malonogometna liga Sjever, a sezonu otvaramo utakmicom protiv MNK Siscia, prošlogodišnjeg prvaka ove lige!

S navijačke strane bitno je da rastemo i da svaku utakmicu budemo bolji od prethodne u svakom segmentu. Kapacitet 'dvojke' je 3000 i dvorana mora biti puna da napravimo atmosferu koja će pogurati igrače da dobiju utakmicu, kao što smo to napravili u Podsusedu.

O svakome od nas ovisi kako će se ova priča dalje razvijati i kakva je njena budućnost. Postavili smo letvicu visoko i sada je na nama da ostvarimo ciljeve koje smo stavili pred sebe i naše igrače, a to je napad na prvu ligu već ove sezone! To nam mora biti prioritet uz nastavak jačanja tribine i vraćanja svih onih koji nisu bili s nama zadnjih godina. Svaki čovjek je važan jer zajedno možemo sve!

Neki su puno truda i vremena uložili da unište klub i prije nego je odigrao svoju prvu službenu utakmicu, ali najbolji odgovor će im biti puna “dvojka” i pobjeda za pobjedom na terenu!

SVI U DVOJKU, IGRA DINAMO,
stoji u priopćenju na službenoj tranici grupe.