REAKCIJA RONALDA KOEMANA

Barceloninog trenera u El Clasicu razbjesnile dvije stvari, a bio je toliko frustriran da je zbog odgovora novinara prekinuo intervju

11.04.2021 u 08:31

Bionic
Reading

U derbiju španjolskog prvenstva Real Madrid je s 2:1 svladao Barcelonu, a odmah nakon utakmice gostujući trener Ronald Koeman pronašao je 'krivca' za poraz

U svojim prvim izjavama nakon El Clasica nizozemski stručnjak na klupi katalonskog kluba bavio se glavnim sucem utakmice. Našao mu je dvije velike pogreške za koje je uvjeren da su utjecale na konačni ishod.

Koeman smatra da je sudačka nadoknada bila prekratka i da je Ferland Mendy napravio prekršaj za kazneni udarac nad njegovim igračem Martinom Braithwaiteom.

'Ako ste navijač Barcelone, mislim da ste nezadovoljni s dvije odluke suca. Ono je bio penal na Braithwaiteu, a nisam zadovoljan ni sudačkom nadoknadom. Igralo se samo četiri minute, a sudac je tri minute potrošio na zamjenu uređaja na ruci. Moralo se još igrati. Zaista smo ljuti zbog situacijsa s penalom, jer to nije pravedno. Ne znam zašto imamo VAR u Španjolskoj', rekao je Koeman te dodao:

  • +30
Real Madrid - Barcelona, Primera, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: JUANJO MARTIN

'Što se same utakmice tiče, nismo bili dobri u prvom poluvremenu, ali smo se digli u nastavku.'

Razgovor Barceloninog trenera s novinarom Movistara nije dugo trajao, jer je Koeman njega pitao što misli o neodsuđenom kaznenom udarcu, a nakon što nije dobio odgovor koji je priželjkivao prekinuo je intervju.