NIJE MU TO TREBALO

Balotelli suludim potezom pokazao da se ipak nije promijenio!

22.12.2016 u 18:59

Bionic
Reading

Mario Balotelli u srijedu je navečer zaradio protiv Bordeauxa svoj drugi crveni karton sezone, pokazavši da mu disciplina i dalje nije jača strana, usprkos uspješnom oživljavanju karijere u Nici...

Talijanski 26-godišnji napadač ove je sezone utrpao osam golova u dresu kluba sa Azurne obale koji iznenađujuće vodi u francuskom prvenstvu, no i dalje ima problema s disciplinom.

U sudačkom vremenu posljednje utakmice kalendarske godine, ove srijede protiv Bordeauxa Balotelli je zaradio nepotrebni crveni karton, nakon što je nogom udario Igora Lewczuka.

Bio je to njegov drugi crveni karton sezone i dok je prvi možda bio prestrogo dosuđen, za ovaj itekako ima osnove i pokazuje da se po pitanju discipline kod Marija ništa nije promijenilo.

'Morat ćemo tu situaciju još jednom pogledati i vidjeti je li bilo prekršaja,' izjavio je nakon remija bez pogodaka trener Nice Luicen Favre koji još ne zna hoće li se žaliti disciplinskoj komisiji i tražiti poništenje suspenzije Balotelliju, no sigurno je da je pred njim dosta posla kako bi kontroverznog Talijana doveo u red.

Nica pak i dalje ima dva boda prednosti na ljestvici ispred Monaca te pet ispred PSG-a...