NOVI INCIDENT

Balotelli opet poludio na treningu Cityja

16.12.2011 u 12:17

Bionic
Reading

U trenucima dok se Manchester City nalazi na prvom mjestu engleskog prvenstva, menadžer 'građana' Roberto Mancini ima velikih problema kako primiriti mladog talijanskog napadača Maria Balotellija (21) koji brojnim incidentima stvara razdor u svlačionici.

Engleski mediji se pitaju ima li kraja skandalima tamnoputog Talijana. Balotelli se na posljednjem treningu prvo verbalno, a potom i fizički sukobio sa Miciahom Richardsom, a samo zahvaljujući brzoj reakciji Jamesa Milnera i Yaye Tourea nije došlo i do većeg incidenta. Navodno je Talijan nešto ružno dobacio Richardsu što je bilo dovoljno da plane iskra. Richards je već peti igrač s kojim se Balotelli potukao otkako je u kolovozu 2010. stigao u City. Prvo se sukobio sa Emannuelom Adebayorom i Jeromeom Boatengom koji su kasnije napustili klub, a zatim sa Carlosom Tevezom, te kapetanom Vincentom Kompanyjem.

'Balotelli je tempirana bomba u svlačionici Cityja. Ukoliko ga Mancini ne obuzda sve će se razletjeti. Više od pola momčadi ga mrzi, no za sada je mir jer klub na prvom mjestu,' otkrio je izvor iz kluba engleskim medijima, te dodao: 'Problem je što dečko ne poštuje autoritete'.

Mancini smatra kako je Balotelli 'nebrušeni dijamant', jedan od najvećih nogometnih talenata na svijetu, no problem je njegova neobuzdana narav. 'Bio bi najmirniji kada bi Balotelli živio kod mene. Tako bi ga mogao kontrolirati. On je Mario, on je lud, no volim ga jer je dobar dečko,' otkrio je talijanski stručnjak na klupi Cityja.

Balotelli je tijekom svoje nogometne karijere nakupio skoro milijun eura raznih kazni, a popis njegovih bisera, premda ima tek 21 godinu je zaista impresivan. Dok je bio član Intera pokušao je u društvu brata Enocka neovlašteno ući u ženski zatvor u Bresciji nakon čega je završio na ispitivanju. Zatim je s prijateljima pucao iz dječjih pištolja po glavnom milanskom trgu izazvavši kaos. U Cityju je s prozora na prvome katu zgrade trening-centra svoje momčadi bacao pikado-strelice prema Cityjevim klincima. Otkako je stigao na Otok već 27 puta je imao posla s policijom zbog nepoštivanja prometnih zakona. Platio je više od 12.000 kazni zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja. Kada su ga plavci posljednji put zaustavili zbog prebrze vožnje imao je na 30.000 eura na suvozačkom mjestu svog Ferrarija. Kada su upitali zbog čega nosi toliki novac, a on im je odgovori zato jer može.

Njegovo ponašanje se očito sviđa navijačima Cityja koji su mu spjevali nekoliko pjesmica. Jedna ima riječi "On je napadač, odličan u pikadu, alergičan na travnjak, ali kada igra on je je**** zvijezda, okolo se šeta s novčanikom prepunim gotovine...'