SUPER MARIO KONTRA JOSEA

Balotelli: Mancini je kilometrima bolji od Mourinha

17.01.2011 u 21:43

Bionic
Reading

Mladi talijanski nogometaš i član Manchester Cityja Mario Balotelli spada u red onih koji, iako su mladi, nemaju dlake na jeziku. Sada si je Balotelli uzeo za pravo kritizirati Josea Mourinha koji ga je trenirao u Interu

Mario Balotelli je, kažu, veliki talent. No zbog problematičnog karaktera, ne spada u krug onih simpatičnih nogometaša. Drzak i bez dlake na jeziku, mladi 20-godišnji Balotelli u svojoj kratkoj karijeri stvorio je mnogo neprijatelja. Prošloga ljeta Balotelli je Inter zamijenio Manchester Cityjem, a odlaskom iz Milana obrušio se i na bivšeg trenera Josea Mourinha.

'Mourinho je najbolji trener na svijetu, no kao osoba mora još dosta naučiti kako se dobro ponašati te kako respektirati druge', kazao je Balotelli u razgovoru za Gazzettu dello Sport.

Zaboljela je Balotellija i izjava Silvija Berlusconija koji je kazao da je Cassano najtalentiraniji talijanski nogometaš.

'Ili je Berlusconi u krivu ili ne zna za Balotellija.'

Zato mladi talijanski nogometaš obožava Roberta Mancinija.

'On je najbolji i najvažniji trener kojeg sam imao. I uskoro će biti najbolji na svijetu. On je deset kilometara ispred Mourinha', završio je Balotelli.