PRIPREME ZA EP

Balić zdrav, rukometaši u Makarskoj hvataju formu

02.01.2010 u 18:52

Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija pod vodstvom izbornika Line Červara doputovala je u subotu u Makarsku na nastavak priprema za Europsko prvenstvo koje 19. siječnja ove godine počinje u Austriji

Po dolasku u Makarsku Červar je novinarima izjavio kako je zadovoljan dosdašnjim pripremama obavljenim u Zagrebu te da vjeruje da će jednako tako biti i u Makarskoj.

'Do odlaska na Europsko prvenstvo u Austriju radit ćemo na tri kolosijeka – jačanju kondicijske i motoričke sposobnosti igrača, taktici igre usmjerenoj prema našim protivnicima i psihološki se pripremiti za ovako jako prestižno i zahtjevno natjecanje0', rekao je Červar.

A drugi dio priprema odradit će uredno i Ivano Balić koji je imao problema s leđima, no to je sada prošlost.

'Osjećam se dobro, a leđa su odlično! Sve drugo su pogrešne informacije i laži', kazao je Balić po dolasku na drugi dio priprema.

Hrvatska će u prvom dijelu Europskog prvenstva igrati u skupini s rukometnim reprezentacijama Norveške,, Rusije i Ukrajine.

Makarska će, kako je službeno najavljeno, biti baza hrvatske rukometne reprezentacije do početka Europskog prvenstva. U međuvremenu Hrvatska će - skupa s reprezentacijama Austrije, Mađarske i Poljske, sudjelovati na turniru u Wiener Neustadtu od 7. do 9. siječnja nakon čega će se vratiti u Makarsku i ondje boraviti do 18. siječnja kada će otputovati u Austriju na Europsko prvenstvo.