savage opet u ringu

Babić zakazao novi meč: Netko je napravio veliku grešku, platit će mi za to!

23.05.2024 u 20:59

Bionic
Reading

Nakon što je bio uspješan u svom povratničkom meču, Alen Babić ima novog protivnika

Alen Babić (12-1) nedavno je odradio svoj povratnički meč u kojem je dominirao protiv Stevea Robinsona (6-3) krajem ožujka. Međutim, ovaj utorak je javno objavljeno da je dogovorio novi meč, ovaj put s neporaženim britanskim teškašem Johnnyjem Fisherom (11-0). Ovo će biti izazovni test za 'Savagea', ali i za njegovog protivnika. 33-godišnji Rovinjanin vjeruje u pozitivan ishod ove borbe.

'Ovo je vrlo zanimljiva borba za obje strane. Vrlo zanimljiva', komentirao je Babić u razgovoru za Sky Sports, nastavljajući: 'Fisher je jako dobar prijatelj. Gledam ga kao prijatelja, ali prijateljstvo ćemo staviti na čekanje do nakon borbe'.

Babić i Fisher će se suočiti 6. srpnja na priredbi u Londonu, koju organiziraju Eddie Hearn i Matchroom Boxing. Alen smatra da odluka o njegovom suparništvu s Fisherom nije u korist 25-godišnjeg Britanca. Ističe kako vjeruje da su ga prerano otpisali i da bi ta odluka mogla biti greška.

'Mislim da su pomislili da je moja karijera gotova. Iako imam 33 godine, smatram da sam tek započeo. Ovo je savršena prilika za mene. Imat ću punih sedam tjedana kampa, sparirao sam s Lawrenceom Okoliejem, bivšim i budućim svjetskim prvakom. Smatram da je netko napravio veliku grešku, platit će mi za to!' zaključio je 'Savage'.

sve osim nogometa