ŠTO MU JE TO TREBALO

Aubameyang nije ni slutio kakva će ga kazna stići; i to u ekspresnom roku

22.03.2023 u 20:59

Bionic
Reading

Gabonac Pierre-Emerick Aubameyang skupo će platiti odlazak u Barcelonu i proslavu s igračima katalonskog kluba nakon pobjede u El Clasicu nad Realom

Pierre-Emerick Aubameyang našao se na udaru kritika zbog boravka u svlačionici Barcelone i slavlja pobjede nad Real Madridom u El Clasicu. Njegova fotografija s Ferranom Torresom vrlo brzo obišla je svijet.

Naravno, nitko mu ne zamjera što je navijač Barcelone, ali dok nosi dres drugog kluba, koji ga uz to i plaća, onda na takav istup mora itekako paziti.

I jasno je da mu u londonskom klubu takvu bedastoću ne mogu tolerirati. Stići će ga kazna kakvu sigurno nije očekivao.

Aubameyang je u Barceloni briljirao u drugom dijelu prošle sezone kada je stigao iz Arsenala, ali je ljetos sve iznenadio odlukom da nakon samo pola godine napusti katalonski klub i potpiše za Chelsea.

Gabonac nije želio biti rezerva Robertu Lewandowskom i za 15 milijuna eura prešao je u Chelsea. Međutim, niti to nije bila mudra odluka. Jer Thomas Tuchel vrlo brzo dobio je otkaz, a Aubameyang je u potpunosti izgubio minutažu dolaskom novog trenera. Izbačen je i iz sastava za Ligu prvaka i jasno je bilo da će njegov boravak u Chelseaju biti kratkog daha.

Još prije nekoliko tjedana bilo je jasno da će Aubameyang na kraju sezone napustiti Plavce, ali nitko nije ni pomislio kako će ovaj 33-godišnjak isprovocirati - ekspresni otkaz.

Čelnici Chelseaja odlučili su odmah raskinuti ugovor s Aubameyangom,a službena objava trebala bi stići vrlo brzo.