OPREZ ZA DINAMO

Atta: Malmö može kazniti svaku pogrešku

10.08.2011 u 17:11

Bionic
Reading

U svlačionici hrvatskog prvaka je švedski branič Walid Atta koji je prokomentirao skorašnje utakmice Dinama i Malmöa

Nakon uspješnih nastupa za AIK, Atta je došao u Lokomotivu, a potom u Dinamo gdje mu ozljeda ometa prilagodbu na novi klub.

'Operirao sam prednji križni ligament lijevog koljena. Tri mjeseca sam već 'aut' i procjena je kako će mi otprilike još toliko trebati za povratak na teren. Naravno da mi je teško, ali imam veliku volju, puno radim i veselim se povratku na travnjak. Obzirom da tek trebam debitirati za Dinamo - imam samo motiv više.,' rekao je Atta za službenu internet stranicu kluba.

Stoper iz Švedske prokomentirao je i sljedećeg europskog suparnika koji Dinamo dijeli od Lige prvaka.

'Malmö je posebno neugodan kod kuće. Imaju nov i prekrasan stadion na kojem se uvijek napravi odlična atmosfera te će Dinamo tamo trebati biti posebno oprezan,' govorio je Atta i dodao:

'Dobra su momčad i zaslužuju respekt. Vole igrati nogomet i nadigravati se što će odgovarati Dinamu. S druge strane, posebno su opasni iz kontra napada na što ćemo morati posebno obratiti pozornost.'

Atta dobro poznaje trenera Malmöa Rikarda Norlinga.

'Bio mi je trener u AIK-u i mogu reći da je trener čije ekipe uvijek igraju nogomet i ne napucavaju loptu. Malmö je bolji od Helsinkija, no ne i od Dinama. Kvalitetnija smo momčad od njih, no moramo biti oprezni jer imaju kvalitetu kazniti svaku pogrešku. Dinamo može do Lige prvaka, ali ne smijemo ih podcijeniti.