da bi 'paket' bio veći

Atraktivna Talijanka raskrinkala Ronalda i njegov 'ponos'

14.04.2017 u 15:17

Bionic
Reading

Talijanska ljepotica, koja radi i kao model, Elisa de Panicis, odlučila je s javnošću podijeliti 'strogo čuvanu tajnu' s Ronaldove jahte koju je posjetila prošlog ljeta na Ibizi

Iako je od tog susreta na brodu prošlo nešto manje od godinu dana, jer njih dvoje su se navodno zabavljali u periodu između osvajanja naslova europskog prvaka i ronaldova odlaska na Euro u Francusku, gdje je Ronaldo također osvojio pehar pobjednika, zanimljivo priznanje stiglo je tek ovih dana.

Atraktivna Talijanka Elisa de Panicis, koja između ostalog novac zarađuje i kao 'starleta', u razgovoru za emisiju 'Doble Tentación' pokušala je umanjiti dojam kojeg ostavlja Cristiano Ronaldo.

Naime, kako dotična dama tvrdi, tijekom druženja na brodu, uz kristalno čisto more i pregršt zgodnih ljepotica, imala je prilike izbliza promatrati Ronalda i tada je shvatila da slavni Portugalac tijekom snimanja reklama u gaće stavlja umetke, kako bi njegov 'paket' izgledao što veći.

Elisa de Pancis također je potvrdila za talijanske 'trač novine' Novella 2000, kako je upravo ona 'famozna plavuša s broda' te da je i bila u vezi s Ronaldom.

Sada se mnogi s pravom pitaju govori li ona istinu ili samo želi dobiti pozornost?

@evlstudio

Objavu dijeli Elisa De Panicis Agnelli (@elisadepanicis)

....... ☀

Objavu dijeli Elisa De Panicis Agnelli (@elisadepanicis)

Y por está maldita pasión .. que me congela todas las noches ....

Objavu dijeli Elisa De Panicis Agnelli (@elisadepanicis)