SVE ZA MALO PAŽNJE

Atraktivna pjevačica na finalu oduševila dekolteom pa provocirala igrače, nabijala rogove...

02.06.2017 u 13:39

  • +4

Golden State Warriors vs Cleveland Cavaliers, 1. utakmica finala

Izvor: Reuters / Autor: Kyle Terada

Bionic
Reading

Na prvoj utakmici velikog NBA finala između Golden State Warriorsa i Cleveland Cavaliersa bila je i popularna pjevačica Rihanna koja se na sve načine trudila biti u centru pažnje

Kevin Durant, Stephen Curry i ostali Warriorsi dominirali su protiv aktualnih prvaka (113:91) koje je predvodio LeBron James. Na utakmici je bilo puno poznatih faca, no dok većina njih nije privlačila pažnju, jer su znali da su taj dan glavne zvijezde košarkaši, Rihanna je pokušavala kamere usmjeriti prema sebi. I to joj je uspjevalo!

Osim što se lijepa pjevačica pojavila sa atraktivnim dekolteom, prošteavala se za vrijeme utakmice pa tako trener Jeff Van Gundy, koji je trenutačno TV komentator, zbog nje nije vidio zakucavanje LeBrona Jamesa.

Rihanna se prošetava za vrijeme finala

Osim toga pozdravljala se sa kolegama iz šoubiznisa dok su se odvijale akcije na terenu, a ako joj je slučajno bilo dosadno dizala se sa stolice u prvom redu i nešto dobacivala igračima, pa je tako u jednom trenutku 'provocirala LeBrona Jamesa poslije izgubljene lopte.

Rihanna urla na LeBrona Jamesa

Naravno, nije odbijala ni pozive fanova na autograme i fotografiranje, a jednom gledatelju nabila je 'rogove' dok mu je prolazila iza leđa. Očigledno joj nije bilo previše uzbudljivo promatrati finale pa si je zabavu pronašla sama.

Rihanna se pozdravlja, druži, 'nabija rogove'...