pravi kapetan

Arijan Ademi je uočio susreta s Florom dobio ponudu koja 'izbija iz cipela', ali bez problema ju je odbio i to zbog ljubavi prema Dinamu

01.10.2020 u 22:10

Bionic
Reading

Arijan Ademi je navodno uoči susreta s Florom odbio unosnu ponudu Ferencvaroša

Dinamo je s 3:1 pobijedio estonsku Floru i tako po 13. put u 14 sezona izborio natjecanje u Europi. Ove godine 'modri' će igrati Europsku ligu jer su prethodno poraženi od Ferencvaroša koji ih je tako izbacio iz Lige prvaka da bi kasnije izborio i nastup u tom elitnom europskom natjecanju.

  • +10
NK Dinamo - Flora; Europska liga, 1.10.2020. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Junak pobjede protiv Flore bio je kapetan Dinama Arijan Ademi koji je s dva gola poveo svoju ekipu do Europske lige, a tijekom utakmice je komentator na Arenasport 1, Ivica Blažičko, otkrio kako je makedonski veznjak mogao igrati i u Ligi prvaka ove sezone. Naravno, riječ je o ponudi koju je imao na stolu.

Uoči susreta s Florom Ademi je navodno odbio unosnu ponudu Ferencvaroša koji je upravo Dinamo izbacio iz Lige prvaka, a to je bio i glavni razlog zašto je ta ponuda odbijena. Blažičko tvrdi kako je na Ademijevu adresu stigla ponuda koja je bila najbogatija u povijesti Mađarske, ali i da je Ademi to odbio.

Kapetan Dinama nije mogao karijeru nastaviti u klubu koji je njegov voljeni klub izbacio iz Lige prvaka. Navodno još ostaje ponuda nekog od španjolskih klubova, ali za sada izgleda kako će Ademi i ove sezone braniti boje Dinama.

Dinamo i Rijeku u Europi ćete moći pratiti putem kanala Arenasporta. Podsjećamo, sve utakmice UEFA Europske lige po skupinama ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.