ZA NASLOV - POD GREDU

Antolić: Želim da mi ovo postane specijalnost

07.07.2013 u 10:49

  • +15

Dinamo - Hajduk, Superkup 2013

Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midžor / PIXSELL

Bionic
Reading

Dinamo je u jubilarnom, desetom izdanju Superkupa uzeo svoj peti naslov te se tako izjednačio sa Splićanima po broju trofeja u ovom natjecanju

'Modri' su do naslova došli tek nakon raspucavanja s 'bijele točke', jer nakon 90 minuta bilo je 1:1. A u toj su igri živaca 'modri' poentirali četiri puta, a 'bili' samo jednom. 

'Hajduk je dobro otvorio utakmicu i pokazao se kao dobra momčad, ali mi smo načelno održavali konrtrolu i trebali smo slaviti i u 90 minuta', rekao je nakon dvoboja Domagoj Antolić, povratnik u Dinamo iz Lokomotive, a koji je na efektan način poentirao u četvrtoj seriji, poslavši loptu pod gredu.

'Pa bilo je pritiska, ali ne previše; ipak je Migliore s dvije obrane donio veliku prednost. Nemam nekog uzora u izvođenju penala, ali nisam prvi put pucao pod prečku. I nadam se da će mi to postati specijalnost', rekla je plava osmica, dok peti izvođač Andrej Kramarić nije dobio priliku pucati za naslov.

'Neka, jedino je važno da smo dobili. A i bio sam potpuno nezagrijan...'

Jedan od tragičara 'bilih' je i kapetan Goran Jozinović, koji je u drugoj seriji pucao pokraj gola.

'Pokazali smo dobro lice u derbiju, ali jako mi je žao što to nismo uspjeli pretvoriti u trofej', rekao je Jozinović, a onda i otkrio verbalni konflikt s Pablom Miglioreom.

'Migliore nije mi htio dati loptu, ali me nije to poremetilo; to jevaljda njegov stil.'

Kao dokapetan, jer Maloča je ovog puta dvoboj počeo na klupi, istaknuo je planove za sezonu koja je pred nama.

'Teško je reći, treba pratiti kako će se odvijati situacija u prijelaznom roku. Ali ni lani nitko nije računao na nas pa smo osvojili kup i izborili Europu', zaključio je Jozinović.