Propušta i Spartu Prag

Ante Rebić je već mjesec dana izvan terena, a nova magnetska rezonanca otkrila je kada će se hrvatski reprezentativac vratiti nogometu

28.10.2020 u 09:34

Bionic
Reading

Ante Rebić propušta dvoboj Europske lige sa Spartom Prag, ali bit će spreman za nedjeljni susret s Udineseom u Serie A

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić prošle je sezone oduševio čelnike i navijače Milana kada je u 36 utakmica zabio 15 golova i upisao pet asistencija. To je bilo dovoljno da talijanski div otkupi njegov ugovor od Eintrachta iz Frankfurta i Rebić je ove sezone trebao nastaviti gdje je stao, no zaustavila ga je ozljeda.

U dvije utakmice je upisao jednu asistenciju, a onda se na utakmici s Crotoneom teško ozlijedio. Rebić je nakon jednog duela u 56. minuti pao i teško ozlijedio lakat. S bolnom grimasom je izašao s terena i uslijedio je oporavak od mjesec dana.

Rebić je u tom periodu propustio okupljanje reprezentacije i dva vrlo važna derbija u Serie A. Milan je pobijedio Inter s 1:2 i remizirao s Romom 3:3, a u tim susretima nije sudjelovao Rebić.

Hrvatskog napadača neće biti ni u utakmici Europske lige protiv Sparte Prag, ali dobra je vijest da se vraća na teren i bit će spreman za nedjeljni susret s Udineseom u Serie A. Rebić je ponovno napravio magnetsku rezonancu i ona je pokazala da u laktu nema oštećenja i da je spreman za povratak nogometu.