nešto veliko se 'kuha'

Paolo Maldini progovorio o velikim planovima Milana ove zime; ima li Ante Rebić nakon ovih riječi razloga za zabrinutost?

27.10.2020 u 11:05

Bionic
Reading

Direktor Milana i igračka legenda 'rossonera' Paolo Maldini za talijanske je medije potvrdio kako će momčad sa San Sira u zimskom prijelaznom roku odraditi neke velike transfere

'Da, istina je, u siječnju ćemo dovesti neka pojačanja', potvrdio je Paolo Maldini pisanja talijanskih medija bliskih momčadi Milana koji su za vikend najavili bombastična pojačanja u redovima 'rossonera'.

Problem? To što je u veliki posao dovođenja napadača Maura Icardija iz PSG-a uključen - kao što je tportal ranije i pisao - hrvatski reprezentativac Ante Rebić! Parižani se žele riješiti problematičnog Argentinca, a u Rebiću vide igrača koji bi im u sljedećim godinama donio dodatnu sigurnost i ubojitost u napadu.

'Potrebna nam je ravnoteža, znamo da će doći teška vremena i moramo biti spremni', kazao je Maldini te otkrio kako 'rossoneri' pod svaku cijenu žele dovesti napadača (Icardi!) koji bi bio zamjena za Zlatana Ibrahimovića koji će se kad-tad umiroviti. Planiraju u Milanu ojačati obranu, stiže još najmanje jedan stoper i defenzivni veznjak, no o imenima se za sada još nitko konkretno nije izjasnio.

>> Ante Rebić tek je potpisao ugovor s Milanom, a 'rossoneri' ga se već žele riješiti; u pitanju je posao od 500 milijuna eura

'Mi smo ambiciozan klub i mladi igrači su važni, pokušat ćemo na tržištu ove zime odraditi što kvalitetniji posao', filozofirao je Maldini pokušavajući izbjeći odgovor o konkretnim imenima koja bi trebala stići na San Siro.

AC Milan - AS Roma, Serie A, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI

No, kako se sada čini, Ante Rebić je, bez obzira na to što je ljetos tek potpisao ugovor s Milanom, najveći kandidat za odlazak iz kluba ove zime. PSG bi najvjerojatnije prihvatio razmjenu Rebić za Icardija, a sve bi to bio samo prvi dio velike trgovine koja će se u ljetnom prijelaznom roku odigrati između najvećih europskih klubova. U PSG-u su se već pomirili s time da će Kylian Mbappe otići u madridski Real, nagađa se kako će 'kraljevi' za njega platiti čak 200 milijuna eura. A taj bi transfer onda pokrenuo lančanu reakciju koja bi rezultirala s još nekoliko senzacionalnih poslova...