teška depresija

Totalna katastrofa Hajduka; ovakav debakl nije im se dogodio u 113 godina postojanja

18.04.2024 u 12:26

Bionic
Reading

Cijela se sezona Hajduka urušila preko noći i 'bili' su u samo dva tjedna ostali bez svega. Titulu osvojiti neće, a klub su zbog novog rezultatskog debakla odmah napustili predsjednik Jakobušić i trener Karoglan dok sportski direktor Nikoličius odlazi na kraju sezone

Teški debakl doživio je Hajduk, sve se raspalo u nešto malo više od dva tjedna. Počelo je porazom od Lokomotive, pa su 'bili' dva puta u samo tri dana izgubili od Dinama u SuperSport HNL-u i polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa, a potom su se pobjedama osladili Rijeka i Osijek.

I priči je, barem što se ambicija kluba s Poljuda tiče, tu kraj.

No, ono što najviše brine navijače i simpatizere Hajduka je očaj koji se uvukao u momčad, a najbolja potvrda toga je negativni rekord kojeg su aktualni 'bili' srušili ovih dana. I da, Hajduku se ovakav debakl nije dogodio u 113 godina postojanja kluba. Pa će ovu generaciju pratiti i to 'prokletstvo'.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Naime, prošlog je vikenda Hajduk protiv Osijeka upisao peti uzastopni poraz u svim službenim natjecanjima.

Takav negativan niz 'bili' ne pamte još od proljeća 1980. godine kad su gubili od Dinama, Budućnosti, Crvene zvezde, Radničkog i Vardara.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +27
30. kolo, SuperSport HNL- Hajduk - Osijek Izvor: Pixsell / Autor: Sime Zelic/PIXSELL

No, negativnim rekordima tu nije kraj jer je Hajduk čak četiri od ovih pet aktualnih poraza doživio - na Poljudu.

Redom su na Poljudu slavili Lokomotiva, dva puta Dinamo te prošlog vikenda i Osijek.

A to je prvi put u 113 godina dugoj povijesti Hajduka da su 'bili' doživjeli četiri uzastopna poraza na domaćem terenu u svim natjecanjima! Nikad prije niti jedna generacija nije doživjela takav debakl! Možda i nije nešto, ali ovu će generaciju 'bilih' ipak pamtiti po nečemu...