'MODRA' SVLAČIONICA

Ante Ćorić svojom izjavom iznenadio dežurne pljuvače

07.08.2017 u 11:24

Bionic
Reading

U Dinamu je zavladalo veliko olakšanje nakon pobjede u derbiju protiv Hajduka (3:1), a igrači su se u svojim istupima dotaknuli i onih koji su ih kritizirali

Dinamo na početku sezone nije oduševljavao svojim igrama, od strane navijača i medija bilo je puno kritika i primjedbi, a to su 'modri' nogometaši očigledno zapamtili.

'Naravno da smo očekivali pobjedu i ništa drugo. Gol sam posvetio svim navijačima, i onima koji su uz mene i onima koji nisu, i onima koji pljuju, svima', poručio je strijelac prvog gola Ante Ćorić i tako zasigurno iznenadio one kojima je 'meta'.

'Jako sam sretan zbog pogotka, a još više zbog pobjede. Do zadnje smo minute dali sve od sebe i osvojili sva tri boda. Osjećam se dobro nakon ozljede, sretan sam što mi je trener dao priliku i nadam se da će se nastaviti ovako. Ovo je možda i najvažniji gol za mene u dosadašnjoj karijeri', dodao je Dani Olmo koji je postigao drugi pogodak.

'Ova je pobjeda protiv Hajduka došla u pravo vrijeme. Digla nas je jako puno. Pričalo se u medijima da smo loši, a mi smo pokazali suprotno. Dobro smo igrali, agresivno, sve što smo dogovorili s trenerom. Sigurno je ovo idealan trenutak prije Skenderbeua i Rijeke', naglasio je Dominik Livaković.

'Jako smo sretni zbog ove pobjede pred našim navijačima. Atmosfera je bila jako dobra i nadam se da ćemo nastaviti ovako. Došlo je ovo u najbolje vrijeme da nas malo digne pred Europu. Nadam se da ćemo igru dignuti na još jedan viši nivo. Nadam se da ćemo biti još bolji na Rujevici. Tamo je teško igrati, pun je uvijek stadion, ali vjerujemo u sebe. Nije izgledalo strašno na terenu, ali ipak je', rekao je Filip Benković koji se osvrnuo na ozljedu rivala Futacsa.

'Nažalost nije dobro, išao sam ga vidjeti u svlačionicu i nadam se da će se što prije oporaviti. Nije mi ništa zamjerao.'

DINAMO-HAJDUK 3:1, 4. kolo 2017/1., (SAŽETAK)
  • +27
Hrvatski telekom Prva liga, 4. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL