moglo je završiti puno lošije

Andrej Kramarić s hematomom u glavi vratio se u Njemačku, a sada je progovorio o jezivom trenutku: Bio sam bez svijesti 15 sekundi, nije izgledalo dobro

22.11.2021 u 16:49

Bionic
Reading

Prošle nedjelje Hrvatska je u Splitu pobijedila Rusiju te izborila izravan plasman na SP u Kataru sljedeće godine. Iako je u kišom okupanom Splitu sve izgledalo bajno nakon takvog rezultata, napadač Hoffenheima, Andrej Kramarić osjećao je posljedice sudara glavama s ruskim igračem Divjejevom

Njemački bundesligaš Hoffenheim u subotu je na svom stadionu pobijedio RB Leipzig, te se približio momčadima iz gornjeg dijela tablice. No, na veliko iznenađenje, u momčadi trenera Sebastiana Hoeneßa, nije bilo hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića.

Nakon nedjeljne utakmice u pobjede nad Rusijom, Kramarić je otišao u Njemačku, ali evidentno s posljedicama iz sudara glavama s ruskim igračem Divjejevom.

A što je proživio u Splitu, Kramarić je otkrio u razgovoru za Kicker.

'Osjećam se dobro i nadam se da ću ponovno moći trenirati i da ću se vratiti u Fürthu. U utakmici protiv Rusije u jednom zračnom duelu dobio sam udarac u glavu i bio sam bez svijesti 15 sekundi nakon toga, nije izgledalo dobro. Zato smo rekli da je bolje da ne radim ništa šest, sedam dana'.

Trener Sebastian Hoeneß je otkrio i ovo:

'Na testovima nije bilo problema, ali imao je hematom u glavi. Provjeravali smo i vidi se da nije nigdje pritiskao, ali Andrej se nije osjećao 100 posto spreman. I zato nismo htjeli ništa riskirati'.

  • +69
Hrvatska - Rusija, kvalifikacije za SP 2022., Poljud, 14.11.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL