sretan je i uživa

Andrej Kramarić imao je posebnog navijača na tribinama, a onda je i potvrdio da pregovara gdje će nastaviti karijeru

24.01.2022 u 09:36

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac, 30-godišnji Andrej Kramarić prije šest godina stigao je u Hoffenheim, a od siječnja 2016. godine u dresu ovog njemačkog kluba zabio je točno 100 golova

Hoffenheim je u subotu doživio domaći poraz od dortmundske Borussije (2:3), no Andrej Kramarić itekako će pamtiti završnicu prvog poluvremena, kada je iz poluvoleja svladao gostujućeg golmana Kobela.

Bio je to Kramarićev stoti gol u dresu Hoffenheima, odnosno 85. u Bundesligi.

I imao je Kramarić dodatni razlog za sreću i ponos, jer na tribinama stadiona u Sinsheimu bio je, po prvi put, njegov 'posebni navijač' petomjesečni sinčić Viktor.

'Naravno da sam presretan zbog 100. pogotka za Hoffenheim. Zaista je dugo trajalo. Moj sin je danas prvi put bio na stadionu, zadovoljan sam što sam uspio zabiti pred njim. Inače, što se same utakmice tiče, bio je neugodan poraz jer smo odigrali vrhunsku utakmicu. Dortmund je imao tri udarca prema golu i postigao tri gola. Nezadovoljni smo rezultatom, ali izvedba je bila jako dobra. Očigledno smo bili bolja momčad. Moramo graditi na tome, onda će rezultati doći i pokazati se na tablici', izjavio je Kramarić za njemačke medije nakon utakmice.

Naravno, u dobrom raspoloženju, Kramarić je otkrio još jedan važan detalj. Naime, već se neko vrijeme nagađa gdje bi Kramarić mogao igrati nakon ljeta. Jer s Hoffenheimom mu u lipnju istječe ugovor, pa je u prilici već sada tražiti novi klub.

Ipak, kako sada stvari stoje, za tim nema potrebe, jer u pregovorima je s aktualnim klubom.

'Razmišljam dosta pozitivno. Vidjet ćemo. Iskreno mogu reći da smo u pregovorima. Moguće je da ću ostati', rekao je Kramarić za Sky.

Trener Hoffenheima Sebastian Hoeness nedavno je govorio o mogućnosti produljenja Kramarićevog ugovora, rekavši novinarima na konferenciji za novinare:

'Postoji mnogo čimbenika u vezi s tim i to mora biti dobro promišljen ishod za sve strane'.