NIKAD ISKRENIJI

Alen Babić 'popljuvao' Leonadra Pijetraja, a osvrnuo se i na Filipa Hrgovića

18.11.2023 u 08:46

Bionic
Reading

Nija ga dugo bilo u medijima, ali sada je Alen Babić opet napravio pomutnju u boksačkim vodama. U razgovoru za emisiju Sport nedjeljom, koju možete gledati i u programu MAXSporta, osvrnuo se na trenera Leonarda Pijetraja

'Šest mjeseci sam trčao za tim čovjekom. Sramotim se javno i privatno, šaljem poruke i pokušavam doći do njega, a on se nije u stanju javiti te ga više niti najmanje ne poštujem. Ne želim više ni pričati o njemu, ne interesira me. Sve što napravim dalje, napravit ću sam, definitivno ne s njim', izjavio je Babić, a onda otkrio i detalje zadnje poruke koju mu je poslao:

'Moja zadnja poruka bila je u stilu: ‘Mislite li da sam ja gotov?’ Čovjek mi nije odgovorio i time je sve rekao. On misli da sam ja gotov, a samo mi je to trebalo. Jedva čekam vratiti se bez njega', rekao je Babić pred novinarom Antom Brekom.

Izgleda kako su odnosi Pijetraja i Babića nepovratno narušeni nakon što ga je 'otpilio' prije borbe karijere za pojas.

'Ne poštujem ga, ni najmanje! Neću više pričati o njemu, ne zanima me. Baš me ne zanima. Sve što napravim dalje, napravit ću sam. Neću napraviti s njim. Namjerno. To mi je i trebalo. Ja sam ovdje i došao jer su mi rekli da ne mogu. Da su mi rekli da mogu, nikad ne bih bio ovdje'.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Sport nedjeljom

Objasnio je babić i kada je 'pukla' ljubav između njih dvojice.

'Zvao me Tyson Fuy na sparing i ja sam rekao - idem. Otišao sam, a Leo se naljutio zašto nije i on išao. Pa sam mu rekao da dođe, jer imam stan, ali on valjda nije htio dijeliti sa mnom WC. Fury mi je dao apartan koji je gledao na ocean, od 300 kvadrata. Imali smo i praznih soba, sve sam ih zvao. Ali on nije htio doći, zbog glupo razloga. I tu smo se razišli'.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Također, rekao je i što misli o Filipu Hrgoviću, nazvavši ga 'Kockom', što je očito interna komunikacija između tog dvojca, koji je svojevremeno blatio jedan drugog.

'Stvarno vidim 'Kocku' kao jednog od vodećih frontrunnera! Ima dobar tim iza sebe, ima znanje. Kocka je opasan lik u svjetskom boksu. Kad počne boksati i kad se prestane baviti biznisom!'.

Alen Babić o Filipu Hrgoviću Izvor: Društvene mreže / Autor: Sport nedjeljom

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'