DVOSTRUKA ULOGA

Aksentijević opet na klupi Varaždinaca

04.09.2009 u 14:14

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske ženske odbojkaške reprezentacije Miroslav Aksentijević i službeno je predstavljen u petak kao novi trener odbojkaša Varaždina

Iako je još uvijek na čelu reprezentacije, Aksentijević je od Hrvatskog odbojkaškog saveza dobio dozvolu da sa varaždinskim klubom sklopi ugovor o vođenju momčadi u predstojećoj sezoni.

'Motiv dolaska, odnosno povratka u Varaždin, su ambicije koje ima vodstvo kluba, a koje se poklapaju s mojim ambicijama da OK Varaždin ponovno vratim na ono mjesto koje mu i pripada. Ukoliko se uspijemo do kraja organizacijski i kadrovski posložiti izgledi za ovu sezonu su jako optimistični', rekao je Aksentijević.

Inače, Miroslav Aksentijević već je sjedio na klupi OK Varaždina, a uspio ih je dovesti i do dvije titule prvaka Hrvatske 2004. i 2005. godine.

'Ponovno dovođenje Aksentijevića na trenersko mjesto najava je ambicija kluba da ponovi uspjehe iz 2004. i 2005.', rekao je na konferenciji za novinare predsjednik kluba Ivica Đolonga.

Osim što je uprava dovela Aksentijevića na mjesto trenera, u klub se iz Slovenije vratio Mario Strelec, te od ozljede oporavljeni Teodor Hirš. Đolonga je najavio i povratak Almira Muharemovića tijekom idućeg mjeseca, a u klub je došao i Rado Spasojević iz Požarevca koji igra na poziciji primača.

Predsjednik Đolonga najavio je za predstojeću sezonu nastup u finalima prvenstva i kupa.