slažu se križaljke

Ako već neće biti Ibrahimovića, Ante Rebić nije mogao poželjeti boljeg suigrača u napadu Milana; zajedno su radili čuda

28.04.2020 u 08:37

Bionic
Reading

Napadač madridskog Reala i srpske nogometne reprezentacije, Luka Jović, u ljeto 2019. godine za 60 milijuna eura preselio je iz Eintrachta među 'kraljeve', te se očekivalo kako će njegova karijera dodatno napredovati. No, već na polusezoni, počelo se nagađati da bi ovaj 22-godišnji igrač mogao napustiti Real

Mladi srpski nogometaš, 22-godišnji Luka Jović dvije je sezone oduševljavao u dresu Eintrachta iz Frankfurta, gdje mu je suigrač, također na visokom nivou bio i naš Ante Rebić.

Zahvaljujući odličnoj statistici, Jović se prodao u Real, dok je Rebić otišao na posudbu u Milan.

>> Anti Rebiću drastično je pala vrijednost, ali to u ovom slučaju nije loša već odlična vijest

Nisu ni hrvatskom reprezentativcu 'cvale ruže' na početku sezone, ali od dolaska Zlatana Ibrahimovića u zimskim mjesecima, Rebića je krenulo. Čak toliko da se u Milanu više nije ni razmišljalo trebaju li otkupiti njegov ugovor i prije isteka dvogodišnje posudbe.

No, unazad nekoliko tjedana situacija se prilično promijenila, jer Zvonimira Bobana, koji je bio jedan od inicijatora Ibrahimovićeva dolaska na San Siro, ali i dovođenja Rebića, više nema u klubu.

U međuvremenu Ibrahimović je otišao prema Švedskoj, gdje trenira s Hammabryjem, i upitno je hoće li se uopće vratiti u Milan. Zato se na san Siru intenzivno razmišlja o novom napadačkom rješenju, a čini se da je izbor pao na Luku Jovića.

Njega je ionako Milan već pratio, a sada je posve jasno da bi bio odlično rješenje uz Rebića, s kojim se dvije sezone, sjajno nadopunjavao u Frankfurtu. Podsjetimo, njih su dvojica u sezonama 2017/18 i 2018/19 zajedno zabili čak 55 golova za Eintracht.