NAJRUŽNIJI DETALJ UTAKMICE

Ahmed Said se javno ispričao vrataru Gorice pa objasnio što se događalo i zašto je tako 'pukao'

21.08.2018 u 11:41

Bionic
Reading

Hajdukov napadač Ahmed Said Said uputio je ispriku vrataru Gorice Kristiajnu Kahlini te je pokušao objasniti zašto je tako divljački reagirao

Podsjećamo, Hajdukov napadač isključen je u posljednjim trenutcima utakmice s Goricom nakon što je glavom udario gostujućeg vratara Kristijana Kahlinu. Bio je to zaista ružan potez, a samo srećom golman gostujuće momčadi nije zadobio teže ozljede.

Said se preko službene stranice Hajduka odlučio javno ispričati nesretnom vrataru, a usput je opisao cijelu situaciju i kako je došlo do njegove neprimjerene reakcije.

'Bio sam nervozan zbog cijele situacije, u tom trenutku gubili smo 2:0, Gorica je imala loptu dok je njihov igrač ležao na travnjaku, međutim nisu je izbacili izvan igre. Nakon toga očekivali su od nas da to napravimo nakon što je lopta došla u naš posjed', pričao je Said te nastavio:

'Kada nisam to napravio, četvorica igrača su me okružila, vikali su i psovali, a vratar me zagrlio u trenutku kada sam htio samo što brže uzeti loptu i izvesti korner. Nije me puštao i napravio sam to što sam napravio.'

  • +4
Said glavom u lice udara Kahlinu Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Svjestan je svoje gluposti...

'Bila je to velika pogreška, ali moja reakcija posljedica je cijele te situacije. Nisam imao priliku razgovarati s vratarom Kahlinom nakon utakmice, zato mu želim poruku isprike ovako javno. Jako žalim što je uopće došlo do takve situacije. Također ispričavam se svojim suigračima i treneru koji ne mogu računati na mene u sljedećim utakmicama', završio je Said.

Said glavom udara vratara Gorice Izvor: Društvene mreže
  • +16
Hajduk - Gorica, 4. kolo HT Prve lige, 2018/19. Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX