MI SMO CIBONA

Aco Petrović objavio vijest koju su navijači Cibone s nestrpljenjem čekali. Hoće li na kraju biti zadovoljni?

08.07.2022 u 12:24

Bionic
Reading

Aleksandar Aco Petrović je rezultate akcije za spas Cibone koju je inicirao i provodio u sklopu projekta Mi smo Cibona obećao objaviti 1. srpnja

Taj datum je prolongirao do završetka reprezentativnih utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Slovenije i Finske koje su završile neslavno. Petrović je nakon toga silnu energiju potrošio na medijsko prepucavanje s Dinom Rađom, predsjednikom Stručnog savjeta HKS-a za mušku košarku oko stanja u hrvatskoj košarci.

Već tu se dalo naslutiti da njegov pokušaj spašavanja Cibone neće proći tako lako jer enegrija je bila usmjerena na posve druge stvari. Današnjom objavom na Twitteru to je i potvrdio:

'S obzirom da Cibona ide dalje istim putem, akcija za spas kluba MSC obustavlja svoje aktivnosti i zahvaljuje svima koji su donirali novac. Isti će biti vraćen do kraja srpnja!' napisao je Petrović.

Iz kluba nema službenih potvrda o dolasku novih investitora, no kako se prijavio za natjecanje u ABA ligi i kako su u tijeku pregovori s nekim igračima, jasno je da je pronađen način na koji će preživjeti. Po svemu sudeći. pred Cibonom je dugo i teško razdoblje stabilizacije i oporavka ne bi li se od životarenja stiglo do uživanja.