Aktivan na Twitteru

Aco Petrović otkrio zanimljiv detalj o Ciboni nakon kojeg nikome ništa nije jasno, a poslao je i zanimljivu poruku čelnicima kluba

06.07.2022 u 10:13

Bionic
Reading

Aco Petrović posljednjih je dana jako aktivan kada su u pitanju društvene mreže, a glavna tema je naravno – Cibona

Dok akcija spašavanja Cibone, koju je pokrenula upravo igračka i trenerska legenda kluba Aco Petrović, još traje doznaje se i zanimljiva informacija vezana uz Vukove s Tuškanca.

Naime, nova sezona će vrlo brzo pa i usprkos činjenici što nitko ne zna hoće li 'Cibona preživjeti ovu krizu' te hoće li akcija prikupljanja novaca pod imenom 'Mi smo Cibona' uspjeti, Petrović otkriva zanimljiv detalj.

Naime, objavio je na svom Twitter profilu kako je aktualna uprava kluba prijavila Cibonu za nastup u regionalnoj ABA ligi sljedeće sezone.

'Iako to nije moja domena želim podijeliti dobru vijest da je sadašnja garnitura u Ciboni poslala prijavu za ABA ligu! I samim tim preuzimaju odgovornost za klub', napisao je Aco Petrović koji je posljednjih dana bavio hrvatskom reprezentacijom i kritikama na račun vodstva HKS-a.

No, upravo rečenica 'preuzimaju odgovornost za klub' puno toga otkriva jer to znači kako se vjerojatno nešto veliko događa, a s druge strane nakon ove informacije nikome ništa nije jasno!

No, ubrzo nakon te informacije koju je Petrović podijelio s javnosti proširila se priča kako bi u klub zaista mogao uskoro ući bogati sponzor i tako spasiti klub propasti. Ali što ako od toga neće biti ništa?

Naime,, čak i ako aktualna uprava kluba pronađe investitora pitanje je s kojom će momčadi igrati jer su ih gotovo svi igrači otišli iz kluba. I to potpuno besplatno!

Poznato je kako klub ima velika dugovanja prema vjerovnicima, a pitanje je tko će biti trener i hoće li biti novaca za igrače. Naravno, ako se klub izvuče iz ove krize.

Sve to pomno prati Aco Petrović koji je mobilizirao sve bivše igrače i trenere Cibone da se prikupi novac za funkcioniranje kluba. Uložen novac bio bi pretvoren u dionice kluba, a u slučaju da akcija ne uspije Aco je nekoliko puta naglasio kako će se svim uplatiteljima novac vratiti na njihove račune.

No, informacija da se Cibona prijavila za ABA ligu ipak ima težinu i dosta toga otkriva. Očito bi se nešto veliko moglo uskoro dogoditi…