DVOSTRUKO SLAVLJE

Silvio Marić postao tata na svoj 38. rođendan

20.03.2013 u 12:55

Bionic
Reading

Bivši nogometaš hrvatske reprezentacije Silvio Marić danas će imati dvostruki razlog za slavlje. Njegova supruga Iva rodila je njihovo prvo dijete - kćerkicu - upravo na Silvijev 38. rođendan

U zagrebačkoj privatnoj Poliklinici Podobnik Iva je jutros u 9.37 carskim rezom rodila zdravu djevojčicu, dugu 50 centimetara i tešku 3100 grama, sretni roditelji nadjenuli su joj ime Lea. Bivši nogometaš Dinama, Newcastlea, Porta i Panathinaikosa Silvio Marić sve je vrijeme bio uz suprugu, a nakon što je prvi put primio u naručje kćerkicu sretnu je vijest javio članovima obitelji i bliskim prijateljima.

Oni su mu, naravno, čestitali, ali i poželjeli najljepše želje za rođendan. Silvio i Iva Panežić, deset godina mlađa ekonomistica, godinu dana ljubavi okrunili su brakom u lipnju prošle godine, u crkvi Svetog Križa u Zagrebu, a nedugo kasnije Marić je doznao da će njih dvoje prvi put postati roditelji.

Vjenčanju u zagrebačkoj crkvi Svetog Križa u Sigetu nazočile su brojne osobe iz javnog života poput Tome Šokote, Stjepan Tomasa, Mislava Galića i Gordana Ciprića, a za održavanje dobre atmosfere na svadbi u restoranu Konjičkog kluba u Zaprešiću bio je zadužen Goran Vlaović, bivši nogometaš i Silvijev vjenčani kum.