POŠTENO SE OSRAMOTIO

Zvijezdu 'Igre prijestolja' izbacili iz kafića: Pijan pravio probleme

07.01.2018 u 16:02

Bionic
Reading

Glumac Kit Harington, poznatiji kao John Snow u seriji 'Igra prijestolja', toliko se napio u izlasku s prijateljima da su ga izbacili iz jednog njujorškog kafića

Prema pisanju portala TMZ, zvijezda 'Igre prijestolja', Kit Harington, upao je u probleme nakon što je ovog vikenda s društvom  izašao u provod u New Yorku. Britanski glumac, koji u popularnoj seriji glumi dobroćudnog Johna Snowa, u noćnom provodu nije bio nimalo prijateljski nastrojen.

Glumac, koji se nedavno zaručio za svoju dugogodišnju djevojku i kolegicu Rose Leslie, navodno se toliko napio da su ga prijatelji u jednom trenutku morali pridržavati kako se ne bi potukao s drugim gostima kafića.

  • +12
Pijani Kit Harington izbačen iz kafića Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U javnost su procurile fotografije na kojima se glumca može vidjeti u vidno pijanom stanju, a koje je zabilježio jedan od gostiju kafića. Situacija je eskalirala nakon što je glumac pokušao prekinuti partiju biljara te zaigrati sa svojim društvom. Kit je u bijesu udarao šakom o stol, bacao biljarske štapove i unosio se ljudima u lice. 

Kako piše TMZ, jedan od očevidaca bio je prisutan kada su konobari glumca zamolili da napusti kafić, što je on i učinio. No ubrzo se ipak predomislio i ponovno ušao u isti kafić, nakon čega ga je osoblje na silu izvuklo iz lokala.

  • +6
'Igra prijestolja' u Dubrovniku Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic