glumački izazovi

Ovo bi moglo šokirati sve fanove serije 'Igre prijestolja': Emilia Clarke odala mučnu istinu o seks scenama

06.01.2023 u 08:17

Bionic
Reading

Glumica Emilia Clarke najpoznatija je po ulozi u popularnoj seriji 'Igre prijestolja', a u projekt je krenula sa samo 23 godine. Neiskusna glumica tada nije znala da serija uključuje golotinju koja ju je iznenadila nakon što je prihvatila ulogu, no imala je dobre kolege kojima može zahvaliti dobar odnos prema njoj kao mladom čovjeku u vrtlogu poslovnih zamki

Britanska glumica Emilia Clarke najpoznatija je po ulozi u fantastičnoj seriji 'Igre prijestolja'. Glumački angažman trajao je od 2011. do 2019. godine, točnije 62 epizode u kojima je predstavila Daenerys Targaryen. Uloga u popularnoj seriji donijela joj je zasluženu slavu, no s tako velikim glumačkim angažmanima ponekad stižu i izazovi koji nisu jednostavni.

Glumica je u seriju ušla s 23 godine, nakon škole glume i pred nju tako mladu stavljen je veliki izazov uloge jednog od najpoznatijih likova cijele serije.

Priznala je da je bila prestravljena scenama seksa jer nije znala što činiti. Nikad prije nije bila na velikom filmskom setu, a posebno težak bio joj je zahtjev da se skine gola pred svim tim članovima ekipe, ali i gledateljima.

'Nikad prije nisam bila na filmskom setu kao što je ovaj, a onda sam se našla na filmskom setu potpuno gola okružena svim tim ljudima, i nisam znala što bih trebao činiti, što se očekuje od mene. Nisam znala što oni žele, a niti što ja želim', izjavila je glumica.

Također, priznala je da nije znala da će biti golotinje prije negoli je prihvatila ulogu.

  • +7
Emilia Clarke Izvor: Profimedia / Autor: Hubert Boesl / DPA / Profimedia

Spomenula je i glumca Jasona Momou s kojim se našla u eksplicitnoj sceni kada Khal Drogo siluje Daenerys Targaryen. Istaknula je koliko je glumac bio nježan i profesionalan prema njoj kao mladoj nespremnoj glumici te da joj je njegova zaštita puno pomogla na snimanju.

'Plakao je više od mene. Tek sada shvaćam koliko sam imala sreće s tim, jer to se moglo odviti mnogo, mnogo, mnogo različitih načina', rekla je te otkrila da je Jason Momoa bio vrlo ljubazan i pažljiv i brinuo se o njoj kao ljudskom biću.