Cynthia Nixon

Zvijezda serije 'Seks i grad' u rijetkom pojavljivanju s partnericom

28.10.2023 u 08:54

Cynthia Nixon s partnericom

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Cynthia Nixon i njezina supruga Christine Marinoni uočene su na večeri s prijateljima u New Yorku. Za stolom je vladalo odlično raspoloženje, a par je pokazao da uživaju dijeliti sretne opuštene trenutke

Cynthia Nixon ovih dana očekuje premijeru prve epizode druge sezone serije 'Pozlaćeno doba', a uzbuđenje zbog reakcija publike glumica je odlučila podijeliti s grupom bliskih ljudi, među kojima je bila i njezina supruga Christine Marinoni.

Nixon i Marinoni provele su večer s prijateljima u New Yorku, a koliko su se zabavile svjedoče osmjesi na njihovim licima. Nekoliko puta za stolom se mogao čuti glasan smijeh vesele družine prijatelja pa je jasno koliko se dobro ovaj par zabavlja i uživa.

Nixon i Marinoni jedan su od najdugovječnijih parova u Hollywoodu, a vezu su započele 2004. nakon što se poznata glumica rastala od supruga Dannyja Mozesa 2003. godine.

Christine je bila Cynthijina prva veza sa ženom, no neko su vrijeme skrivale svoju vezu jer glumica nije bila sigurna kako će javnost reagirati na istospolnu ljubav. Međutim, zaručile su se 2009. godine na skupu podrške legalizaciji istospolnih brakova, a vjenčale su se 27. svibnja 2012, nakon što su gay brakovi legalizirani u državi New York.