sirove strasti

Mađarski vojni veteran pretvorio život Sharon Stone u pakao

21.10.2023 u 22:55

Bionic
Reading

Šandor Boroš, bivši veteran specijalnih snaga mađarske vojske, tvrdi da je imao tajnog sina sa ‘svojim anđelom‘ Sharon

Slavna glumica Sharon Stone i njezina obitelj žive u strahu od muškarca koji opsesivno uhodi glumicu te je zadnje dvije godine neprestano pokušava kontaktirati.

Boroš, bivši veteran specijalnih snaga mađarske vojske koji živi u Londonu, tvrdi da je imao tajnog sina Jasona sa 'svojim anđelom' Sharon Stone 1986., kada je njoj bilo 28 godina. Također tvrdi da je njihov sin ubijen nedugo nakon rođenja, prenosi Daily Mail.

  • +3
Sharon Stone u Milanu Izvor: Profimedia / Autor: Comi Simone/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Prema obiteljskom privatnom istražitelju Paulu Barresiju, muškarac koji je uhodi je opsjednut i psihički bolestan. Kamera ga je uhvatila ispred kuće njezine 62-godišnje sestre Kelly u svibnju ove godine.

'Bio je nepopustljiv. Proganja je posljednje dvije godine. U zadnje se vrijeme pojavljivao prvo kod njezine majke, zatim kod brata, pa kod sestre. Bilo je to nešto planirano, imao je misiju. To je povećalo zabrinutost kod Sharon Stone i njezine majke, koja ima 90 godina, kao i kod njezine sestre i brata. Svi su bili mete. Njegova agresija i strastvena želja za njom još su se više pojačali', otkrio je Barresi.

Više pročitajte na stranicama Daily Maila.