šampanjac će pričekati

Zvijezda serije 'Ne daj se Nina' rođendan proslavila u Maksimiru: 'Bez štikli, partija, plesa i alkohola'

22.11.2021 u 11:17

Bionic
Reading

Lana Gojak Bajt, koja je javnosti najpoznatija po ulozi u seriji humorističnoj seriji iz 2007 godine, početkom kolovoza postala je majka kćerkice Pine. Proteklog vikenda obilježila je 38. rođendan, a kako je to izgledalo podijelila je s pratiteljima na Instagramu

Glumica je na Instagramu podijelila fotografiju iz Maksimira na kojoj reže jabuku, a pokraj nje su dječja kolica u kojima je kćerkica Pina koju je dobila u braku sa suprugom Sinišom Bajt, za kojeg se glumica udala prije dvije godine u Trstu.

'Ovako sam ja potpuno neuobičajeno proslavila jučerašnji 38. rođendan! Bez velike pompe i dvodnevnog slavlja, bez štikli i partija, bez plesa i alkohola. Kad je srce na mjestu i kad imaš s kim podijeliti najveću radost, i jabuka je dovoljna', započela je objavu Lana Gojak Bajt.

'Hvala svim čestitarima na lijepim željama! Živjeli! Šampanjac otvaram na svoj drugi rođendan, 1.8., kad malo zatopli i kad brojke budu manje i druženja sigurnija', napisala je na kraju. Glumica je nedavno progovorila o dojenju, a u jednoj objavi je komentirala da je izluđuju uvijek sređene Instagram mame. 'Jel vas izluđuju one uvijek sređene Instagram mame koje su pritom i modno usklađene sa svojom djecom? Mene DA!' Ljubomorno ih gledam i ne kužim kako je to moguće. Maja Šuput ajde, ali ostale?', opisala je tada.

  • +3
Lana Gojak Bajt Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL