uživa u svakom trenutku

Domaća glumica opisala svoje prve tjedne od kako je rodila: 'Već smo odradile presvlačenje i dojenje u javnosti kao i urlanje iz petnih žila'

31.08.2021 u 09:45

Bionic
Reading

Lana Gojak Bajt i njezin suprug i televizijski redatelj Siniša Bajt obilježavaju prvih mjesec dana s njihovom bebom. Glumica je u trudnoći bila vrlo aktivna te je rado pokazivala svoju svakodnevicu (putovala je, penjala se na Sljeme, vježbala jogu), a sada, s još više veselja svima pokazuje kako izgledaju prvi tjedni majčinstva

Lana Gojak Bajt koju mnogi pamte iz serija 'Ne daj se Nina' i 'Čista ljubav', a ljubitelji kazališta i iz brojnih predstava, rodila je svoje prvo dijete 1. kolovoza. Nekoliko dana skrivala ju je od javnosti kako bi u potpunosti uživala u upoznavanju s bebicom. Ona i suprug nadjenuli su joj ime Pina, što znači 'kreativna, prijateljski nastrojena, pažljiva, moderna i vesela'.

'Nemamo još ni mjesec dana, ali smo već prave profičke u šetnjama pa smo već odradile presvlačenje i dojenje u javnosti kao i urlanje iz petnih žila. Na mamino i tatino veselje volimo i spavati uz šum mora, a danas smo se vozile maminom omiljenom stazom za trčanje', opisala je glumica prizor na kojem pozira s kolicima u Puli, svom rodnom mjestu. Plan joj je bio, što je ranije najavila, da nakon babinja odu na more.

Inače, glumica je još za vrijeme trudnoće otkrila kako će ona i suprug Siniša uživati sa svojom mališankom, i to bez pomoći drugih. 'Dogovorila sam se s mužem da ćemo prvih mjesec dana biti sami. Želim da se nas troje upoznamo, stvorimo svoj jezik i ritam. Kako nam roditelji ne žive u Zagrebu dogovorili smo se da ćemo ih zvati da uskoče ako za to bude potrebe', otkrila je za portal Roditelji.hr.