RUBY BARKER

Zvijezda serije 'Bridgerton' priznala da je zbog mentalnog zdravlja hospitalizirana: 'Bila sam jako loše'

27.05.2022 u 14:49

Bionic
Reading

U svojoj video objavi na društvenim mrežama, glumica Ruby Barker javnos se zahvalila Netflixu, kao i izvršnoj producentici serije 'Bridgerton', Shondi Rhimes, jer su je 'spasili', otkrivši kako je nedavno hospitalizirana

25-godišnja glumica Ruby Barker, koju su gledatelji imali prilike upoznati u Netflixovoj hit seriji 'Bridgerton', svojim se obožavateljima na Instagramu javila video porukom i to iz bolnice, gdje je nedavno završila zbog problema s mentalnim zdravljem. Kako je rekla, sada prima terapiju, a hospitalizirana je jer se duže vrijeme osjećala jako loše.

'Sada sam bolje, no želim biti iskrena sa svima. Vodila sam tešku borbu. Trenutno sam u bolnici, no uskoro će me otpustiti kući i nadam se da ću uspjeti nastaviti sa svojim životom, a odlučila sam uzeti i malu pauzu od svega, pa i od same sebe. Ovime želim ohrabriti i druge, ako se borite, učinite sebi uslugu - uzmite pauzu, prestanite biti tako okrutni prema sebi. I meni su ljudi uvijek govorili da ne budem tako stroga prema sebi, a ja jednostanvo nisam shvaćala što to znači', rekla je u video poruci i dodala kako je u posljednje vrijeme osjećala frustriranost, bijes i ljutnju.

'Nosila sam na sebe svu težinu svijeta, a sada sam napokon dobila dijagnozu, o kojoj ću vam pričati drugi put. Prepuštam se i opraštam sebi i povlačim crtu jer ne mogu nastaviti ići putem kojim sam išla. Moram se promijeniti.'

Ruby Barker Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Nakon toga zahvalila se Netflixu i izvršnoj producentici 'Bridgertona' Shondi Rhimes što su joj 'dali priliku i spasili je'. Inače, u seriji je imala debi ulogom Marine Thompson i to u prvoj sezoni koja je premijerno prikazana još 2020. godine.