PRAVO LICE

Znamo ih kao plemstvo iz 'Bridgertona', a evo kako postava hit serije izgleda u stvarnom životu

27.04.2022 u 06:40

Bionic
Reading

Nema tko nije pogledao uzbudljivu, strastima nabijenu prvu sezonu serije ‘Bridgerton’, a onda u jednom dahu i nedavno objavljenu drugu sezonu u kojoj pratimo rasplamsanu zabranjenu ljubav vojvode Anthonyja i Kate. Iako ih kroz napete nastavke ove Netflixove serije gledamo kao pripadnike visokog britanskog društva u krinolinama i pod teškom šminkom, evo kako glumačka postava 'Bridgertona' izgleda u stvarnom životu

Nagrađivana Netflixova serija ‘Bridgerton’ uspjela je zaluditi milijune diljem svijeta u svega dvije kratke i uzbudljive sezone te svi jedva čekaju nove nastavke. Podsjetimo, producentica serije Shonda Rhimes smjestila je priču u London 1831. godine, kad su muškarci i žene iz bogatih obitelji trebali pronaći potencijalne partnere s odgovarajućim društvenim statusom.

Prva sezona bila je fokusirana na Daphne Bridgerton, a igra je sjajna mlada glumica Phoebe Dynevor. Utjelovila je najstariju kćer iz obitelji Bridgerton i oduševila ljubavnim zavrzlamama s netipičnim vojvodom od Hastingsa, kojeg je pak zaigrao Rege-Jean Page i posve oduševio publiku, pogotovo zbog strastvenih scena s plavokosom Britankom. Page se nakon probitka u svijetu glume našao i na listi najpoželjnijih muškaraca, a žene je razočarala informacija da je u vezi. Iako je pokušao sakriti svoj ljubavni život, saznalo se da mu je djevojka Emily Brown, spisateljica koja honorarno igra nogomet.

  • +15
Bridgerton Izvor: Profimedia / Autor: Netflix / Everett / Profimedia

Ovogodišnji miljenik publike je pak vojvoda Anthony, najstariji sin moćne obitelji Bridgerton, a kojeg igra Jonathan Bailey. Cijela sezona dobiva na težini kada se u nju upetlja zgodna glumica Simone Ashley kao njegova konačna odabranica Kate, ona s kojom mu je ljubav zabranjena. Kada ne snima seriju u kojoj ga pratimo kao vojvodu u strogim odijelima, sa šeširom ili pak u odjeći za lov, ovaj 33-godišnjak iz Wallingforda njeguje ležerniji stil.

Njegova kolegica Ashley, 27-godišnja Britanka indijskog podrijetla, u slobodno vrijeme obilazi modne revije i prati trendove. Tinejdžerske godine provela je u Kaliforniji te se zaljubila u glumu i odlučila postati glumica.

U seriji kao njezinu sestru Edwinu pratimo debitanticu Charithru Chandran. Ova 25-godišnja ljepotica potpuno je oduševila svijet svojim izgledom. Rođena je i odrasla u Škotskoj, ali kada su joj bile svega dvije godine, zbog razvoda roditelja odvedena je u Indiju s ocem. Kada je napunila četiri godine, vratila se u Veliku Britaniju. Pohađala je Oxford, ali pronašla se u glumi i modelingu.

U 'Bridgertonu' se ističe i kraljica Charlotte, a sjajno ju je utjelovila 52-godišnja Golda Rosheuvel. Upečatljiva je zbog nesvakidašnje frizure i raskošnih kostima, za koje je kasnije priznala da su joj zadavali pravu muku na snimanju.

Značajnu ulogu u seriji ima Nicola Coughlan i igra takozvanu lady Whistledown, djevojku na koju nitko previše ne obraća pažnju. Ova 35-godišnja irska glumica, koju možemo gledati i u odličnoj komediji 'Derry Girls', velika je zaljubljenica u modu.

  • +5
'Bridgerton' - premijera Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia