NOVI NASTAVCI

Evo čiju ćemo ljubavnu priču pratiti u trećoj sezoni serije 'Bridgerton'

17.05.2022 u 14:19

Bionic
Reading

Nakon što smo u prvoj sezoni pratili strastven odnos Daphne i Simona, a potom u drugoj nevjerojatne romantične zaplete vojvode Anthonyja i sestara Sharma, producenti Netflixove uspješnice otkrili su čija nas ljubavna priča očekuje u trećoj sezoni

Netflixova nagrađivana serija ‘Bridgerton’ prije dva je mjeseca izbacila svoju drugu sezonu, koja je oborila rekorde gledanosti i oduševila publiku nešto romantičnijim pristupom, nakon senzualnih i strašću nabijenih prizora u prvoj sezoni. No produkcija ne miruje. U planu je već realizacija treće sezone, koja bi na malim ekranima trebala prikazati ljubav Colina Bridgertona i Penelope Featherington.

Penelope Featherington u seriji je utjelovila irska glumica Nicola Coughlan, a simpatična bucmasta Penelope uvijek iz prikrajka prisluškuje najnovije tračeve u svome gradu, koje objavljuje pod pseudonimom Lady Whistledown, anonimne autorice čije društvene kritike u novinskom izdanju svi rado kupuju i čitaju.

  • +5
'Bridgerton' premijera Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Penelope godinama gaji snažne osjećaje za svog prvog susjeda, Colina Bridgertona (Luke Newton), inače brata svoje najbolje prijateljice. Iako ju on prve dvije sezone ne doživljava, na koncu ipak shvati koliko je mlada Penelope zaljubljena u njega.

Upravo je glumica Nicola otkrila temu nove sezone Netflixove viktorijanske drame.

‘Baš poput Lady Whistledown, i ja sam čuvala veliku tajnu jako dugo. Ali napokon vam mogu reći da će treća sezona Bridgertona pratiti ljubavnu priču Colina i Penelope’, napisala je glumica na svom Instagram profilu i time oduševila milijune.

Podsjetimo, u prvoj sezoni pratili smo ljubav Daphne Bridgerton i vojvode Simona. Kada se njihova ljubav rasplamsala, imali smo prilike uživati u vrlo strastvenim scenama ovo dvoje ljudi. Druga je pak sezona prikazivala ‘zabranjenu’ ljubav vojvode Anthonyja, najstarijeg sina obitelji Bridgerton i Kate Sharme.

  • +15
Bridgerton Izvor: Profimedia / Autor: Netflix / Everett / Profimedia