sophie turner

Zvijezda 'Igre prijestolja' ovim je izdanjem pokrenula glasine o trudnoći

15.02.2022 u 21:09

Bionic
Reading

Nakon što je prošle godine po prvi put iskusila čari majčinstva, poznata britanska glumica, po svemu sudeći, sa američkim glazbenikom i suprugom Joejem Jonasom očekuje drugo dijete

Poput brojnih poznatih faca, supružnici Sophie Turner i Joe Jonas ove nedjelje pratiili su sportski spektakl Super Bowl s tribina, a na Dan zaljubljenih zvijezda 'Igre prijestolja' uspjela je pokrenuti glasine o trudnoći.

Poznati par s kćerkicom uočen je u druženju s prijateljima, a posebnu pažnju zaokupila je 25-godišnja glumica zahvaljujući uskoj haljini kojom je u prvi plan došao njezin zaobljeni trbuščić.

  • +2
Sophie Turner Izvor: Profimedia / Autor: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako vijest o dolasku prinove nisu potvrdili niti demantirali, Sophie je u nekoliko navrata dragala trbuh što je dodatno rasplamsalo glasine o dolasku prinove.

Par se počeo romantično viđati 2016., a zaruke su uslijedile već godinu dana kasnije. Sophie Turner i Joe Jonas vjenčali su se u svibnju 2019. u Las Vegasu, da bi mjesec dana kasnije organizirali veliko vjenčanje za obitelj i prijatelje na jugu Francuske.

  • +9
Poznati na zabavi uoči vjenčanja Sophie Turner i Joe Jonasa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia