ASHLEY GRAHAM

Najpoznatija plus size ljepotica postala je majkom blizanaca, a sada je otkrila njihova imena

13.02.2022 u 10:58

Bionic
Reading

Nakon što je 2020. godine sa suprugom Justinom Ervinom dočekala sinčića Isaaca, američka plus size ljepotica ove je godine postala majkom blizanaca

Na svom Instagram profilu, 34- godišnja Graham redovito je dijelila svoja iskustva s majčinstvom, ali i trudnoćom, pratiteljima opisujuće lijepe i manje lijepe trenutke.

Nakon što je početkom godine postala majkom sinova blizanaca, sada je njihovom prvom fotografijom na Instagramu otkrila i njihovo ime.

‘Moji dečki su bili najveći učitelji i podsjetnici da mogu odraditi teške stvari. Ovo nije bilo lako, ali vrijedilo je. Još uvijek ne mogu vjerovati da imam troje djece. Jedva čekam podijeliti svoje iskustvo prije i poslije poroda’, napisala je Ashley otkrivši da je sinove nazvala Malachi i Roman, uz fotografiju na kojoj jednog sina drži u naručju, a drugog doji.

Sa suprugom, američkim redateljem Justinom Ervinom, najpoznatija plus size ljepotica u sretnom je braku od 2010. godine, a deset godina kasnije postali su roditelji sinčića Isaaca koji je sada dobio braću.

  • +9
Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: Courtesy of Addition Elle/MEGA / The Mega Agency / Profimedia