NEPOZNATI DETALJI

Zvijezda 'Bračnih voda' progovorila o najtežim trenucima u životu

23.03.2017 u 09:53

Bionic
Reading

Glumica Katey Sagal objavila je svoje memoare, u kojima je progovorila o svom odrastanju s kćeri Judy Garland, životu s majkom ovisnicom, ali i svojoj borbi s ovisnošću. Osim toga, otkrila je da je bila i u vezi s Geneom Simmonsom iz grupe Kiss, koja je trajala godinama

Proslavila se ulogom Peggy Bundy u humorističnoj seriji 'Bračne vode', a posljednjih godina bila je jedna od glumica u seriji 'Sinovi anarhije'. Ipak, njezina glumačka karijera nije posljednjih dana tema medija, već njezini memoari 'Grace Notes: My Recollections', u kojima je otkrila javnosti nepoznate detalje.

Katey Sagal u knjizi se prisjetila odrastanja u Hollywoodu, gdje je s majkom živjela nedaleko od glumice Judy Garland i njezine kćeri Lorne Luft. Dvije djevojčice ubrzo su se zbližile, jer su imale jednu zajedničku stvar - njihove majke bile su ovisne o tabletama.

'Lornina majka na noćnom je ormariću držala hrpu tableta i spavala je do podneva, baš kao i moja mama. Naravno da smo se zbližile, a ja sam, odrastajući, mislila kako sve mame uzimaju prekomjerno tablete', napisala je u memoarima.

Sa samo 14 godina, doktor je Sagal prepisao pilule za dijetu i tu je započela njezina petnaestogodišnja borba s ovisnošću o pilulama, kokainu i alkoholu. U memoarima je otkrila i kako je u ranim dvadesetim godinama imala višegodišnju aferu s Geneom Simmonsom iz grupe Kiss.

'Isprva sam mislila da je Gene čudak', započela je priču i dodala kako ga je upoznala kada je radila kao konobarica u baru u Santa Monici. 'Povela sam ga kući te noći jer je bio vrlo uvjerljiv, a i volim muškarce.' Njihova veza trajala je godinama, s mnogobrojnim prekidima, a prekinuli su nakon što ga je ucijenila. Rekla mu je da ako je ne zaprosi, ona će se vjenčati s glazbenikom Freddiejem Beckmeierom.

Simmons se na to nasmijao, misleći da ona to neće napraviti, no ona se udala za Beckmeiera i izdržala u braku tri godine. Nakon toga bila je sedam godina u braku s bubnjarom Jackom Whiteom, s kojim je dobila dvoje djece, a trenutno je udana za tvorca serije 'Sinovi anarhije' Kurta Suttera, s kojim ima jedno dijete.