NAJDRAŽI PARTNER

Zrinka Cvitešić oduševila zabavnom objavom: Preslatki poni pokušava pojesti njezinu haljinu

15.04.2023 u 11:43

Bionic
Reading

Zrinka Cvitešić podijelila je na Instagramu nekoliko prizora sa snimanja svoje nove serije 'The Power', a njezina objava oduševila je brojne pratitelje, sve zahvaljujući preslatkom poniju, s kojim je šetala na setu dok se on pokušavao nahraniti njezinom haljinom

'Upoznajte mog najdražeg partnera u seriji – Mr. Whiskeya. Rekao je: 'Prvo se igramo, a tek onda radimo'. A igra je bila 'hajmo se pretvarati da je tvoja haljina napravljena od sijena', napisala je Zrinka Cvitešić u zabavnoj objavi na Instagramu.

Talentirana Karlovčanka ima jednu od glavnih uloga u novoj seriji Amazonovog streaming servisa Prime Video – 'The Power'.

U ovoj visokobudžetnoj seriji, nastaloj prema istoimenom romanu britanske spisateljice Naomie Alderman, 41-godišnja Zrinka glumi uz zvijezde poput Toni Collette, u ulozi gradonačelnice Seattlea Margot Cleary-Lopez, Johna Leguizama kao Roba Lopeza, Auli'i Cravalho kao Jos Cleary-Lopez i brojnih drugih.

  • +24
The Power Izvor: Prime Video / Autor: Prime Video

Zrinka glumi bivšu olimpijsku gimnastičarku, a sadašnju suprugu moldavskog diktatora Viktora Moskaleva koja sanja o slobodi, a njezin lik prati žene diljem svijeta koje uče koristiti svoju novopronađenu moć te počnu svrgavati, a zatim i tlačiti muškarce koji su do nedavno njima dominirali. Prihvaćanje ove uloge bila je, kaže, jednostavna odluka jer je rad s timom koji stoji iza hit serije 'Černobil' ponuda koja se ne odbija.

'Nisam trebala ni razmišljati o radu s timom zaslužnim za stvaranje serije 'Černobil' i momentalno sam rekla 'da'. Sve je bilo savršeno. Scenarij obuhvaća likove iz raznih kultura koji se bore za isti cilj. Iz koje god zemlje dolazili i kojim god jezikom govorili, svi dijelimo iste potrebe, strahove i probleme', rekla je glumica dodajući kako postoje neki aspekti u životnoj priči Tatiane s kojima se može poistovjetiti, ali da je to bio iznimno težak zadatak.

  • +6
Zrinka Cvitešić na premijeri serije 'The Power' Izvor: Profimedia / Autor: Cindy Ord / Getty images / Profimedia

'Kao prvo, ne mogu se poistovjetiti s aspektom odrastanja bez ljubavi i osjećaja da moji bližnji nisu ponosni na mene jer sam odrastajući imala sve što mi je bilo potrebno. No mogu se poistovjetiti s trenutkom u kojem ti netko uništi snove. Imala sam 11 godina kada je počeo rat u Hrvatskoj. Morali smo napustiti obiteljsku kuću i pet godina živjeti kao izbjeglice. No bila sam borac i odlučila sam da imam dovoljno snage i talenta da bih došla do uspjeha. Moram reći i kako mi je bilo najteže skrivati emocije, biti hladna i zla. Tatiana je na mnoge načine potpuno drugačija od likova koje sam do sada igrala u karijeri.'

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Youtube

U intervjuu koji smo objavili otkrila je i samu srž ove serije te je povezala s poznatom hrvatskom izrekom. 'U Hrvatskoj se kaže: 'Daj čovjeku moć i vidjet ćeš kakav je.' Vjerujem da je to istina. Ova serija priča o djevojkama i ženama diljem svijeta koje nikad nisu dobile poštovanje, a sada su se spremne izboriti za sebe. Danas je toliko puno pogrešnih ljudi na čelnim pozicijama u svijetu, no promjene su uočljive i dolaze kao najava boljih vremena.'itim životom vratiti u svoje ruke, ne birajući sredstva na putu do samostalnosti i slobode.

The Power - trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube