šali se na svoj račun

Zoran Šprajc pokazao kako se priprema za emisiju, a pratitelje zanima kad će se vratiti u studio

15.05.2020 u 10:22

Bionic
Reading

Mnogi su s veseljem dočekali povratak Zorana Šprtajca na male ekrane nakon pet mjeseci izbivanja. Trenutno se omiljeni voditelj javlja iz svog stana pa je otkrio djelić te neobične atmosfere

'Ljestve ili po hrvatski hashtag, u svakoj ozbiljnoj emisiji neizostavan dio studijske rekvizite. Pa samo da vidite koliko je ovo ozbiljna emisija, a najozbiljnije se u to možete uvjeriti večeras u 22.15', opisao je Zoran Šprajc fotografiju na kojoj se vidi kako se uredio za emisiju. Za vođenje RTL direkta u četvrtak navečer odjenuo je svijetloplavi sako i košulju s tamnoplavom kravatom koje je iskombinirao s trapericama i tenisicama u istoj boji.

Pratitelji su ga zasuli brojnim primjedbama. Među ostalim, jedan od komentara je bio: 'Vratite se u studio, čega se više bojite'. Šprajc je odmah odgovorio: 'Dragi, izgledam li ja kao netko tko se boji virusa korone? Ali moj poslodavac se boji za mene i sve ostale zaposlenike pa još dva tjedna radimo tako kako radimo', pojasnio je.

'Sad kad za pripremu emisije imam nekoliko dana nešto mi je lakše jer stignem gledati sve vijesti i pratiti događaje i na miru iz njih izvlačiti i filtrirati najsočnija zrnca gluposti, ali to je uvijek prilično naporan i riskantan posao. Televizija je jako osjetljiv medij i nešto napisano na papiru može dobiti sasvim drugačiju konotaciju kad se izgovori u eteru. Gledam kako se to događa drugima pa nastojim da se to ne dogodi meni, ali naravno da se dogodi i meni pa se ponekad dogodi da nešto što treba malo suptilnije kazati ja baš udarim riječima u mozak, a to onda zna biti bolno gledati i slušati', izjavio je nedavno za Večernji list. Nedavno se okitio još jednom nagradom. Na prvoj virtualnoj dodjeli Večernjakove ruže osvojio kipić u kategoriji 'TV osoba godine'.