gledatelji su dočekali

Zoran Šprajc se vratio na TV ekrane: 'Smijali smo se Kolindi, a vidite nas sad...'

24.04.2020 u 09:15

Bionic
Reading

O tome kako je provodio vrijeme u izolaciji povremeno se moglo vidjeti na društvenim mrežama, a sada se poslije točno pet mjeseci u četvrtak navečer Zoran Šprajc vratio na male ekrane i to u 1006. izdanju 'RTL Direkta'

'Prošlo je točno u dan, pet mjeseci otkad smo se zadnji put vidjeli, a kako su mi rekli, u tih mjeseci sve je postalo puno bolje. Smijali smo se kad je bivša predsjednica rekla da ćemo raditi od doma, a sada svi rade od doma', na početku počeo je emisiju u svom stilu Zoran Šprajc. Poput Mojmire Pastorčić i on je emisiju odvodio iz svog doma.

Početkom tjedna je u 'RTL Direktu' kojeg je vodila Mojmira ispričao kako je zadnjih mjeseci prvo pitanje s kojim se susretao kad bi izašao iz kuće, bilo da je riječ o susjedima, prodavačici u trgovini ili usputnom prolazniku - bilo to kad će se vratiti na televiziju. Tada je osim najave svog povratka, proslavio i 5 godina emisije. Šprajc je posljednjih mjeseci uživao u šetnjama, riješio se stresa, a našao je vremena za filmove, knjige i serije. Često je svoju svakodnevicu 'opisivao' i na Instagramu.

Podsjetimo, od studenog prošle godine bio na bolovanju zbog infarkta. Drugi infarkt doživio je točno šest godina nakon prvog, a ugrađen mu je i treći stent. Prvi put je u bolnici završio 2013. i to na hitnoj operaciji, a to stanje, kako je rekao, prouzročili su mu stres, dvije i pol kutije cigareta dnevno, nekretanje te nezdrava i neredovita prehrana. Zato je nakon izlaska iz bolnice počeo živjeti zdravije.

'RTL Direkt sa Zoran Šprajcom' gledatelji će moći pratiti i sljedećeg četvrtka, a u ponedjeljak je na voditeljskoj poziciji Mojmira Pastorčić.