NJEGOV MENI

Zoran Šprajc otkrio kako je skinuo kilograme

18.04.2019 u 18:54

Bionic
Reading

RTL-ov voditelj Zoran Šprajc nikada nije krio da je slab na dobru hranu koja je s godinama rezultirala neželjenom kilažom i izgledom. Zbog toga je ovoga proljeća krenuo s novim režimom prehrane, u čije se rezultate kune

Jedno od omiljenih televizijskih lica, voditelj RTL Direkta, 51-godišnji Zoran Šprajc, nakon što je prije mjesec dana odlučio skinuti višak nakupljenih kilograma, sada se pohvalio kako mu je to pošlo za rukom.

Šprajc je na društvenim mrežama otkrio kako se i čime hrani te kazao da je u samo pet tjedan skinuo pet kilograma. ‘Ovak izgleda jedan #nutrilife dorucak. Nije baš ham&eggs ali nije baš ni proso&voda. Uglavnom ni žedan ni gladan a u pet tjedana pet kila manje. Idemo dalje’, napisao je simpatični voditelj kojem je cilj izgubiti deset kilograma pa je svoj program nazvao deset tjedana deset kila.

Inače, Zoran se na dijetu odlučio otići zajedno sa svojom labradoricom kada mu se na vagi pokazala brojka od 125 kilograma.  

‘I njoj i meni se nabralo kila pa smo odlučili to zajedno riješiti. Više šetnje i kretnje, manje jela i pila, preko vode do slobode i deset kila u deset tjedana manje. Ja krećem sa 125 a za damu nije pristojno govoriti’, obavijestio je svoje pratitelje na društvenim mrežama prije nekoliko tjedana.