DAVNIH DANA

Pogledajte kako su nekad izgledali poznati voditelji Zoran Šprajc i Duško Ćurlić

04.04.2019 u 13:10

Bionic
Reading

Na malim ekranima pratimo ih već preko dvadeset godina, a obojica su svoje karijere izgradila na nacionalnoj televiziji. Danas su jedni od najpoznatijih domaćih voditelja, a evo kako su nekoć izgledali Zoran Šprajc i Duško Ćurlić

Jedan se okrenuo informativnom programu, dok se drugi pronašao u nešto opuštenijem formatu, no obojica su cijenjeni voditelji velikih televizijskih projekata. Ovih dana nekadašnji kolege s hodnika HRT-a prisjetili su se na društvenim mrežama kako su nekoć izgledali.

Bivše HRT-ovo zaštitno lice Dnevnika, Zoran Šprajc, karijeru je nastavio na televiziji N1, a onda je prešao na RTL. Vodio je glavne informativne emisije, a prepoznatljiv je po tome što ih završava sarkastičnim komentarima. Prije rada na televiziji, a poslije fakulteta u Slavonskom Brodu, radio je kao voditelj na radiju.

'Ovako su nekad izgledali voditelji informativnih emisija... mladi i lijepi, a ne kao ovi danas', našalio se u prepoznatljivom tonu Šprajc ispod svoje stare fotografije na kojoj sjedi u studiju HRT-a na zagrebačkom Prisavlju.

  • +8
Zoran Šprajc Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld

'Neusporedivo bolji danas. Šarm i iskustvo daju mnogo bolji rezultat', 'Svaka čast mladosti i ljepoti, al' onaj x-faktor je punoooo važniji... nama ste i dalje br. 1... neka mladi još uče', 'Bio mlađi ili stariji, uvik je faca, nema nama do Zokija Šprajca', 'Vi stvarno nemate problema, još uvijek ste na svoj način kul. Godine nisu važne, već duh koji imate u sebi', poručili su mu obožavatelji ispod objave.

Istovremeno, svoje je stare fotografije iskopao Duško Ćurlić kako bi dokazao da je i on nekoć bio mlad. Ćurlić je započeo karijeru na Radiju 101 vodeći neke od najslušanijih emisija, 'Parlament show' i 'Intervju tjedna'.

Poznat je kao voditelj svih većih projekata zabavnog programa HTV-a, od Dore - izbora za pjesmu Eurovizije i komentiranja Eurosonga, do novogodišnjih programa i humanitarnih akcija, a najčešće ga se može vidjeti u voditeljskom paru s Barbarom Kolar.

Duško Ćurlić Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL