PRUŽIO joj PODRŠKU

Znate li kako izgleda mlađa kći Stipe Mesića? Rijetko je viđamo u javnosti

27.04.2023 u 09:35

Bionic
Reading

Bivši hrvatski predsjednik boravio je u Sarajevu gdje je otvorio izložbu 'Sav taj jazz', čija je autorica njegova kći Saša Mesić

Svečanost otvorenja izložbe Saše Mesić, kćeri bivšeg predsjednika Republike Hrvatske, Stipe Mesića i nije propustila slavna pjevačica Hanka Paldum, koja je fotografije s tog događanja objavila i na svom profilu na Instagramu.

'Danas je u galeriji Hanikahu Gazi Husrev-begove Medrese u Sarajevu, koja odiše posebnom duhovnošću, svekolikih mistika, izložbu slika 'Sav taj jazz' hrvatske slikarice Saše Mesić, otvorio je njen otac Stjepan Mesić, dokazani prijatelj Bosne i Hercegovine! Izložba će biti otvorena do 09. svibnja Preporučila bih svima, koji žele uživati u živopisnim bojama Sašinih slika, koje nas vode u nestvarnu maštu i vraćaju nas iz ovog sivila na stazu obasjanu suncem i vedrinom, da posjete ovu izložbu', napisala je slavna pjevačica pored fotografije s otvorenja izložbe.

Bivši predsjednik trudio se, dok je deset godina vodio državu, obitelj držati podalje od javnosti. Saša Mesić je rođena 1961, a osim nje Mesić ima i kći Dunju koja rođena 1963. godine, a obje je dobio u braku sa suprugom Milkom Mesić. Dunja je bila udana na Široki Brijeg (Šimunović), a u tom braku je rođena Mesićeva unuka Sara. Mesićeva unuka Sara 2014. je rodila sina pa je bivši predsjednik postao je pradjed.

rasprodana tjednima unaprijed

Od Stipe Mesića do Lejle i Tarika; nema tko nije bio na premijeri predstave 'Lepa Brena Project'

Pogledaj galeriju