kontroverzna priča

Znate li kako izgleda bivša ljubav turskog kralja sapunica? Zbog fatalne Šeherezade popularni Sulejman ostavio je trudnu suprugu

17.01.2023 u 06:50

Bionic
Reading

Vladar turske glumačke scene Halit Ergenç stekao je i hrvatske fanove 2010. godine prvom turskom sapunicom prikazanom u Hrvatskoj - '1001 noć' - te kasnije ulogom u 'Sulejmanu Veličanstvenom', a trenutno ga gledatelji mogu pratiti u napetoj drami 'Očev izbor'. Glumačka karijera teče mu glatko, a u privatnom životu cvjetaju mu ruže s Bergüzar Korel, kolegicom zbog koje je ostavio Gizem Soysaldi dok je ona čekala njihovo dijete

Poznati turski glumački par Bergüzar Korel i 12 godina stariji Halit Ergenç omiljeni su u toj zemlji, ali njihova je veza počela na ne baš lijep način. Podigli su puno prašine zaljubivši se na snimanju serije '1001 noć'. U to vrijeme Halit je bio u braku s 14 godina mlađom glumicom Gizem Soysaldi.

Kako nije mogla podnijeti to što je on zaljubljen u drugu, odlučila je prekinuti trudnoću, a ta vijest odjeknula je u turskim medijima. Slavni Sulejman Veličanstveni bivšoj supruzi je nakon razvoda isplatio oko 250.000 turskih lira.

Sa svojom novom družicom (i Bergüzar je zbog glumca ostavila dugogodišnjeg dečka) započeo je zajednički život u jednoj od najluksuznijih četvrti Istanbula. Vjenčali su se 2009., a u braku su dobili troje djece - sinove Alija i Hana, kao i kćer Lejlu, koja im je stigla pretprošle godine. Oboje na Instagramu stalno pokazuju da su sretna i skladna obitelj.

Ne osvrću se na česte glasine koje kruže o njihovu braku. Inače, glumac je u jednom intervjuu otvoreno priznao da je njegova supruga ljubomorna, ali da to smatra normalnim. Suprugino ponašanje pravdao time da glumcima nije lako kada njihovi partneri snimaju ljubavne scene s drugima te je otkrio da je Bergüzar insistirala da posjete bračnog terapeuta.

  • +2
Halit Ergenç Izvor: Profimedia / Autor: Minichiello / Shutterstock Editorial / Profimedia