SLAVLJE U OBITELJI

Stigla je Leyla: Nakon dvojice sinova popularna Šeherezada rodila djevojčicu

03.11.2021 u 22:43

Bionic
Reading

Popularni turski par, Berguzar Korel i Halit Ergenc, kojih se hrvatski gledatelji i dalje rado sjećaju kao Šeherezade i Onura iz serije 'Tisuću i jedna noć', nakon dvojice sinova dobili su i kćer

Prema pisanju turskih medija, bračni par Berguzar Korel i Halit Ergenc dobili su nakon sinova Alija i Hana i prvu kćerkicu, kojoj su sretni i ponosni roditelji nadjenuli ime Leyla.

Malena je na svijet stigla u istanbulskoj bolnici Maslak Acıbadem, odakle je medijima potvrđeno da su i majka i kćer dobro nakon poroda.

Poznati u našim krajevima kao Onur i Šeherezada iz serije 'Tisuću i jedna noć', na čijem je snimanju i planula ljubav između njih, 50-godišnji Halit Ergenc i 12 godina mlađa Berguzar Korel, svoju su ljubav ozakonili brakom 2009. godine. Već godinu kasnije njihova se obitelj proširila za sina Alija, da bi prošle godine dobili i drugog sina, kojeg su nazvali Han.

  • +3
Berguzar Korel, Halit Ergenc Izvor: Profimedia / Autor: Spma / Seskimphoto / Seskimphoto / Profimedia

Inače, vijest o trećoj trudnoći glumicu je zatekla usred snimanja novog projekta, prvoj seriji u kojoj je sudjelovala nakon tri godine stanke, a da je trudnoća brzo prošla pokazala je nedavno na svom Instagram profilu, gdje je otkrila da je napravila i popularni baby shower.