gleda se u jednom dahu

Turska zvijezda iz 'Sulejmana Veličanstvenog' Halit Ergenç u novom napetom psihološkom trileru

09.01.2023 u 14:22

Bionic
Reading

Producentska kuća Ay Yapim, zaslužna za brojne turske uspješnice izbacila je novu seriju 'Očev izbor' koja je okupila najcjenjenije turske glumce, a koja će se od ponedjeljka moći pratiti na RTL-u. Glavnu ulogu dobio je Halit Ergenç, koji glumi idealista, osjećajnog, skromnog i karizmatičnog profesora koji je gledateljima RTL-a poznat iz '1001 noći' i 'Sulejmana Veličanstvenog

'Što ste spremni učiniti za svoje dijete?', postavlja se pitanje u najavi nove turske serije koju mnogi već s nestrpljenjem čekaju budući da je riječ o drami u kojoj Irfan (Halit Ergenç) i njegova supruga Eda (Nur Fettahoğlu) traže pomoć jer su se našli na rubu egzistencije. No kamo god krenu, vrata im se zalupe pa odluče pokucati na zadnja, vrata njihova prijatelja iz djetinjstva Egemena (Ozan Güven).

Napeta radnja turske uspješnice iz 2020. godine moći će se pratiti kroz 62 epizode, a od istaknutih glumaca tu je Asli Enver, jedna od najplaćenijih glumica u Turskoj koja je u 'Očevu izboru' utjelovila Ayşe Karaali, policajku na tajnom zadatku, a hrvatska publika je pamti po seriji 'Istanbulska nevjesta'.

Inačr, Nur Fettahoğlu i Ozan Güven gledatelji također pamte po ulogama u seriji 'Sulejman Veličanstveni'. Nur je ondje bila Mahidevran, a Ozan je glumio Rustem-pašu. Atraktivna Birce Akalay tumači Ilay Yücedağ, Süleymanovu ljubavnicu te Irfanovu bivšu djevojku, a Mesut Akusta, kojeg se sjećamo iz serije 'Crna ruža', sada je poslovni čovjek Süleyman Yavuncu.

  • +2
Halit Ergenç Izvor: Profimedia / Autor: Minichiello / Shutterstock Editorial / Profimedia