slavni turci

Šuškalo se da se razvode, a oni su presretni: Zaljubljeni Šeherezada i Sulejman prkose zlim jezicima

18.08.2022 u 08:55

Bionic
Reading

Omiljeni glumci Berguzar Korel i Halit Ergenç jedan su od najpoznatijih parova u Turskoj. U braku su od 2009. godine, ne kriju koliko su zaljubljeni i danas, a nedavno su proslavili i svoj veliki dan

Najpopularniji turski poznati par, Berguzar Korel, koju gledatelji pamte kao Šeherezadu zbog njene uloge u seriji '1001 noć', i Halit Ergenç, popularni Sulejman Veličanstveni iz istoimene serije i njen kolega iz '1001 noći', nerijetko na društvenim mrežama pokazuju da njihova ljubav cvjeta. Sretan par nedavno je imao razlog za slavlje: obilježili su 13. godišnjicu braka.

Berguzar je obznanila na Instagramu njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se grle i poziraju dobro raspoloženi, a pozirala je bez šminke. Inače, godinama slove za jedan od najstabilnjih parova u Turskoj, unatoč sve češćim šuškanjima da se razvode. Berguzar i Halit do sada to nikad nisu komentarali.

Podsjetimo, imaju sinove Alija, i Hana te kćer Leylu, a prema pisanju tamošnjih medija, supružnici su uzeli odmor od glume. Berguzar je posljednje glumila u povijesnoj sapunici 'Vatanim Sensin' a Halitom je imao angažman u psihološkoj triler seriji 'Babil' iz 2020.

Berguzar Korel i Halit Ergenç Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia