DUBOKO POVRIJEĐENA

Znala je za sve njegove ljubavnice i gledala mu kroz prste, ali jednu stvar Jackie Kennedy nikada nije mogla oprostiti suprugu

24.10.2019 u 15:02

Bionic
Reading

Bivša prva dama Amerike, Jacqueline Kennedy Onassis, supruga nikad prežaljenog predsjednika Johna F. Kennedyja i danas je aktualna tema svjetskih tabloida. Pogotovo kada je riječ o ljubavnim odnosima sa suprugom koji su bili prepuni intriga, tajni i kontroverza

U najnovijem razgovoru s američkim novinarima, 74-godišnja pjevačica Carly Simon ujedno bliska prijateljica nekadašnje prve dame Jackie Kennedy, otkrila je do sada nepoznate detalje iz života predsjedničkog para. Simon se dotaknula ljubavnog odnosa bivšeg američkog predsjednika i njegove supruge, njegovih avantura i ljubavnica te kazala kako je sve to utjecalo na Jackie.

Sve je to bio kratki uvod i najava njezine nove knjige 'Touched by the Sun: My Friendship with Jackie', u kojoj opisuje sve što je dijelila s nekoć bliskom prijateljicom.

'Nisu je puno dirale te njegove avanture. Nekako mi je na vrlo smiren način priznala da je upoznata sa svim nestašnim izletima svoga supruga, no djelovalo je kao da nema ništa protiv toga svega, jer je istovremeno znala da je John neizmjerno puno voli', objasnila je Simon čitajući neke od dijelova svoje knjige koja će sigurni smo zainteresirati javnost.

Začudo stvari s kojima bi se teško nosila bilo koja zaljubljena djevojka ili supruga, Jackie je stoički podnosila zbog svog statusa, no na jednu stvar ni ona nije ostala imuna.

Svome suprugu nikada nije oprostila što je bio odsutan za vrijeme poroda na kojem je izgubila dijete.

'Neke su stvari imale jako velik utjecaj na nju. Primjerice kada je njezin suprug odlučio ostati na odmoru na Mediteranu s tadašnjom ljubavnicom, dok je ona bila u rađaoni i na koncu izgubila dijete. To ju je iznimno povrijedilo.

Podsjetimo gospođa Kennedy 1956. godine izgubila je dijete na porodu, a mediji su tada prenosili da se predsjednik žurno vraća s poslovnog puta kako bi bio uz svoju suprugu.

Međutim, bliska prijateljica Jackie O. Kennedy sada otkriva da se on nije imao potrebu vratiti budući da je 'dijete ionako već bilo izgubljeno'.